Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne e smesno. Da ti pojasnam I tebe I na drugive, ova e merka sto vladava ja napravi zaradi zagadeniot vozduh, lugeto nema da vozat, avtobusi nema, za nedela dena Skopje ke bide nacist grad na planetava.Decki , da prasham za drugarce,
Koga odat gradskive avtobusi???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gvujo ne cinel!!!!
E ako de neka vidat i skopjani blagodet od SDS + DUI kako Zelena partija !Ne e smesno. Da ti pojasnam I tebe I na drugive, ova e merka sto vladava ja napravi zaradi zagadeniot vozduh, lugeto nema da vozat, avtobusi nema, za nedela dena Skopje ke bide nacist grad na planetava.
Sega ovoj noviov minister na MVR treba da dade stroga naredba, koj ke bide faten bez nova vozacka, debela kazna i suspenzija 1 godina.E ako de neka vidat i skopjani blagodet od SDS + DUI kako Zelena partija ?
A za prilepcani ic ne mu se sekiram, uceni se so magarinja.![]()
More ostaj toa,Sega ovoj noviov minister na MVR treba da dade stroga naredba, koj ke bide faten bez nova vozacka, debela kazna i suspenzija 1 godina.
Во Штип пееа ДНК, само што завршив средно и работев во една сендвичара блиску до настапот, најлошата смена што сум ја имал во животот, цела вечер околу мене гужва од комуњари од цел исток имаше, си честитаа, си правеа зафрканции за името, на неколку пати се спречкав со муштериите, газдите видоа не видоа дека не може да ја тераат смената со мене овој ден и заторија порано и на бегање овие двајцава поминаа баш од тука, земаа да мочаат сред центар, покрај музеј, им викнав само вака ли ќе одите во Еу мочковци со мочање пред музеј, не е Муртино ова, не кажаа ништо, ги фати срам и се разбегаа позади тоа комбето на МТВ што снимаше.
Narodov go ebat 20+ godini vo zdrav mozok i pak gi glasa i im veruva a ne pak za ova, 87 dena do izbori, ke ispari se.
Постарите особено женскиот пол само албански знаат, мажите го научија македонскиот.Се изјаснуваат во зависност од околностите....пред македонците-македонци, пред албанците албанци, имињата им се македонски, дома зборуваат на двата јазика
Кој е довлечкан тоа е друга тема.Znaci prodadeni makedonci!
Znaci kako i vie, Mongolci i shto ushte ne, dovleckani ovde i sega se prajte pogolemi od albancite a oni za 2% ne ve dupat. Edinstveno za shto ve sakaat e daim naprajte shto pogolem profit.
Imam edno 10 familii goranci prijateli vo okolinava. Site zboruvast makedonski i site se kazhuvaat za makedonci.Постарите особено женскиот пол само албански знаат, мажите го научија македонскиот.
Автоматски споено мислење:
Кој е довлечкан тоа е друга тема.
А страна на википедија е се што е погрешно кај македонската историја, од лаги до лаги.
Да не се сликале со Заев у Швајцарија кога идеше да договара со браќата кантонизација?Стварно не ми е јасно како имаше некои што веруваа во “живот за сите” и “влез во ЕУ”. Па кога ќе ми текне колку беа важни и летнати до небо другарки, колшеки, роднини. Никако немаа време за кафе, мислиш одма услуга ќе им бараш. Профилите да им ги отвориш на интернет, сегде беа сликани со Заев, со Радмила. Како им се излегува надвор сега, еве не знам.
Таков дебакл ги чека на следниве избори.
Нема да гласам за СДС во наредните 100 години сигурно.