Не знам, ти си медицинско лице, повеќе се разбираш.И црни се? Може помодреле.
Како ќе кажиш - така ќе биде.
Не знам, ти си медицинско лице, повеќе се разбираш.И црни се? Може помодреле.
Генерал јас мислам се имам докажано, нема зошто да се објаснувам, треба некого да импресионирам и тоа веќе сум го направила, ваков талент ко мене мислам дека маж ми ко на лотарија да ме добил, плус знам да месам зелник, кажи еве ти кај треба да се поправам вака како машко?Не знам, ти си медицинско лице, повеќе се разбираш.
Како ќе кажиш - така ќе биде.
Зошто да се поправаш бе Луси?Генерал јас мислам се имам докажано, нема зошто да се објаснувам, треба некого да импресионирам и тоа веќе сум го направила, ваков талент ко мене мислам дека маж ми ко на лотарија да ме добил, плус знам да месам зелник, кажи еве ти кај треба да се поправам вака како машко?
Јас можам да ти помогнам со одредена дијагноза, да ти ставам инфузија, да ти сменам преврски, да те спремам за операција, не сум доктор само сестра во операциона сала.Зошто да се поправаш бе Луси?
Не ти реков да се поправаш, само ти посочив 2 припаднички на истиот пол (барем се кажуваат за жени на форумот) - тоа што имаат повеќе машки карактеристики и 0 женственост и шо ги цапнале мажите по дома сус да им седат е сосема друг муабет (не би да навлагам, нивна работа), кои наместо да научат да месат зелник како тебе и да си се посветат таму каде треба тие емотивно реагираат и одлуките кои ги носат не се со разум туку со емоции.
Кога ми реплицира за полни мадиња намерно ти ги посочив тие два примери на „сам себе убио“ во коментари кои сами ги напишале и во истите тие коментари си ги побиле своите ставови. Од пусти емоции, од причина да бидат најпаметни, да непопуштат во дискусија, да не признаат дека не се во право... the list goes on. Класика женски битија.
Проблемот е кога ќе му го посочиш сето тоа, со должна почит и без да ги навредиш, ти викаат ништо не си разбирал аутизам си имал.
Така да, јбг јас сум само обичен форумџија, дијагноза не можам да поставам освен да ги оправдам со користење на емоции наместо разум.
Ти како медицинско лице ако можеш постави им дијагноза.
Тоа беше мојата реплика кон тебе, не дека ти нешто си згрешила или треба да направиш поинаку.
Многу убав речник имаш. Штета, се до пред да се уклучиш на темиве и да улеташ со дисреспект, имав баш убаво мислење за тебе и мислев дека баш со тебе можам да дискутирам на ниво и со респект. Кога ти вратив на ист дрзок начин на којшто ми се обраќаше и ти, се навреди. Што ти значи повредена суета....Кои црни пуни тестиси?
Не одговараме ние со сам себе убио реплики.
Едната, се расправа некни со Марк и вика абе жените ако сакаат (значи никој не разговара тука за пристојно и нормално однесување туку ако сакале - значи им се можи) тогаш и дење ќе се ебат не мора ноќе да излегуваат.
Всушност јас знам значителна бројка на жени шо го прат истото - и со ова се самоубива самата и всушност му ја потврди тезата на Марк.
Другата, му вика на Птица дека тој не смее да кажува за проценти пошто тоа сигурно го истресил од ракав и не е реална слика за муабетот ("мислење базирано на искуства") и во следните 2 реченици се самоубива со изјавата: „Јас лично знам милион примери“.
Искуство таа имала со милион луѓе кои се прежениле/премажиле и било тоа хепи енд. Милион познава, еден цел милион. Коза.
Па уште кога ќе му посочиш дека муабетот веза нема со реалноста се спушта ад хоминем, не си сфаќал ти, метафора било, аутизам си имал и слични глупости на една емоционално недозреана личност.
Не е до понуите тестиси.
Затоа и не те зедов тебе како пример и не те коментирав, туку ти реплицирав со 2 примери од форумџики кои беа повредени и поведени од емоции па реплицираа тука со „сам себе убио“ коментари.само што јас не би отишла да се изглупирам имам дома кој да ме смири.
Дај бе не ми филозофирај. Кој те навреди пред да викаш дека имам аутизам? дури ни отпосле.Многу убав речник имаш. Штета, се до пред да се уклучиш на темиве и да улеташ со дисреспект, имав баш убаво мислење за тебе и мислев дека баш со тебе можам да дискутирам на ниво и со респект. Кога ти вратив на ист дрзок начин на којшто ми се обраќаше и ти, се навреди. Што ти значи повредена суета....
Нешто немаш цитат, значи пак лажиш дека некој те навредил. ПМС?Нешто нервозен ми делуваш, пмс?
ако тестисите се пуни, постои мастурбација, после мастурбацијата се дешава post nut clarity и инстантно ја снемува желбата за копулација со таа што претходно машкото сакало да ја легне ако е лош избор за него, односно мислењето преоѓа во горната глава, thank god for thatНие од емоции, вие од пуни тестиси, исти К различно паковање.
Може ти знаеш како да се контролираш ама не секое мушко, машко и маж де две различни работи.ако тестисите се пуни, постои мастурбација, после мастурбацијата се дешава post nut clarity и инстантно ја снемува желбата за копулација со таа што претходно машкото сакало да ја легне ако е лош избор за него, односно мислењето преоѓа во горната глава, thank god for that
So e masko a so e maz ?Може ти знаеш како да се контролираш ама не секое мушко, машко и маж де две различни работи.
Машко е пол на раѓање, маж кога ќе созрееш знаеш што сакаш и кого.So e masko a so e maz ?
Ima nekoja vozrasna granica koga maz se racuna za sozrean, kako kaj zenite na primer ili kako odi toa ?Машко е пол на раѓање, маж кога ќе созрееш знаеш што сакаш и кого.
Владе ти гарант знаеш појке од мене и не е тоа темата ќе треба да се само избришам.Ima nekoja vozrasna granica koga maz se racuna za sozrean, kako kaj zenite na primer ili kako odi toa ?
znači jas ne sum seksist, mizogonist, kontrol frik i drugi epiteti koi gi koristea za mene vo drugata tema, tuku maž zatoa što znam što sakam vo životot i kogo.Машко е пол на раѓање, маж кога ќе созрееш знаеш што сакаш и кого.
Za zal ne, ne e takaznači jas ne sum seksist, mizogonist, kontrol frik i drugi epiteti koi gi koristea za mene vo drugata tema, tuku maž zatoa što znam što sakam vo životot i kogo.
fala ti Lusi.