Влијанието на социјалните мрежи во врска или брак? * разведени и сингл жени после 35та

Дали социјалните мрежи имаат улога во еден брак или врска?

• Да

Гласови: 69 76,7%
  • Не

Гласови: 21 23,3%

• Вкупно гласачи
    90

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Не знам, ти си медицинско лице, повеќе се разбираш.
Како ќе кажиш - така ќе биде.
Генерал јас мислам се имам докажано, нема зошто да се објаснувам, треба некого да импресионирам и тоа веќе сум го направила, ваков талент ко мене мислам дека маж ми ко на лотарија да ме добил, плус знам да месам зелник, кажи еве ти кај треба да се поправам вака како машко?

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.117
Поени од реакции
11.636
Генерал јас мислам се имам докажано, нема зошто да се објаснувам, треба некого да импресионирам и тоа веќе сум го направила, ваков талент ко мене мислам дека маж ми ко на лотарија да ме добил, плус знам да месам зелник, кажи еве ти кај треба да се поправам вака како машко?
Зошто да се поправаш бе Луси?

Не ти реков да се поправаш, само ти посочив 2 припаднички на истиот пол (барем се кажуваат за жени на форумот) - тоа што имаат повеќе машки карактеристики и 0 женственост и шо ги цапнале мажите по дома сус да им седат е сосема друг муабет (не би да навлагам, нивна работа), кои наместо да научат да месат зелник како тебе и да си се посветат таму каде треба тие емотивно реагираат и одлуките кои ги носат не се со разум туку со емоции.

Кога ми реплицира за полни мадиња намерно ти ги посочив тие два примери на „сам себе убио“ во коментари кои сами ги напишале и во истите тие коментари си ги побиле своите ставови. Од пусти емоции, од причина да бидат најпаметни, да непопуштат во дискусија, да не признаат дека не се во право... the list goes on. Класика женски битија.

Проблемот е кога ќе му го посочиш сето тоа, со должна почит и без да ги навредиш, ти викаат ништо не си разбирал аутизам си имал.

Така да, јбг јас сум само обичен форумџија, дијагноза не можам да поставам освен да ги оправдам со користење на емоции наместо разум.

Ти како медицинско лице ако можеш постави им дијагноза.
Тоа беше мојата реплика кон тебе, не дека ти нешто си згрешила или треба да направиш поинаку.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Зошто да се поправаш бе Луси?

Не ти реков да се поправаш, само ти посочив 2 припаднички на истиот пол (барем се кажуваат за жени на форумот) - тоа што имаат повеќе машки карактеристики и 0 женственост и шо ги цапнале мажите по дома сус да им седат е сосема друг муабет (не би да навлагам, нивна работа), кои наместо да научат да месат зелник како тебе и да си се посветат таму каде треба тие емотивно реагираат и одлуките кои ги носат не се со разум туку со емоции.

Кога ми реплицира за полни мадиња намерно ти ги посочив тие два примери на „сам себе убио“ во коментари кои сами ги напишале и во истите тие коментари си ги побиле своите ставови. Од пусти емоции, од причина да бидат најпаметни, да непопуштат во дискусија, да не признаат дека не се во право... the list goes on. Класика женски битија.

Проблемот е кога ќе му го посочиш сето тоа, со должна почит и без да ги навредиш, ти викаат ништо не си разбирал аутизам си имал.

Така да, јбг јас сум само обичен форумџија, дијагноза не можам да поставам освен да ги оправдам со користење на емоции наместо разум.

Ти како медицинско лице ако можеш постави им дијагноза.
Тоа беше мојата реплика кон тебе, не дека ти нешто си згрешила или треба да направиш поинаку.
Јас можам да ти помогнам со одредена дијагноза, да ти ставам инфузија, да ти сменам преврски, да те спремам за операција, не сум доктор само сестра во операциона сала.
Посочив тестиси, заради тоа што викаат мушко со полни јајца ќе онади што му дојде, до некаде слично со над жени поведени од емоции и дури ПМС, само што јас не би отишла да се изглупирам имам дома кој да ме смири.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.928
Поени од реакции
25.354
Кои црни пуни тестиси?
Не одговараме ние со сам себе убио реплики.

Едната, се расправа некни со Марк и вика абе жените ако сакаат (значи никој не разговара тука за пристојно и нормално однесување туку ако сакале - значи им се можи) тогаш и дење ќе се ебат не мора ноќе да излегуваат.
Всушност јас знам значителна бројка на жени шо го прат истото - и со ова се самоубива самата и всушност му ја потврди тезата на Марк.

Другата, му вика на Птица дека тој не смее да кажува за проценти пошто тоа сигурно го истресил од ракав и не е реална слика за муабетот ("мислење базирано на искуства") и во следните 2 реченици се самоубива со изјавата: „Јас лично знам милион примери“.
Искуство таа имала со милион луѓе кои се прежениле/премажиле и било тоа хепи енд. Милион познава, еден цел милион. Коза.

Па уште кога ќе му посочиш дека муабетот веза нема со реалноста се спушта ад хоминем, не си сфаќал ти, метафора било, аутизам си имал и слични глупости на една емоционално недозреана личност. :sramezliv:

Не е до понуите тестиси. ;)
Многу убав речник имаш. Штета, се до пред да се уклучиш на темиве и да улеташ со дисреспект, имав баш убаво мислење за тебе и мислев дека баш со тебе можам да дискутирам на ниво и со респект. Кога ти вратив на ист дрзок начин на којшто ми се обраќаше и ти, се навреди. Што ти значи повредена суета....

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.117
Поени од реакции
11.636
само што јас не би отишла да се изглупирам имам дома кој да ме смири.
Затоа и не те зедов тебе како пример и не те коментирав, туку ти реплицирав со 2 примери од форумџики кои беа повредени и поведени од емоции па реплицираа тука со „сам себе убио“ коментари.
Автоматски споено мислење:

Многу убав речник имаш. Штета, се до пред да се уклучиш на темиве и да улеташ со дисреспект, имав баш убаво мислење за тебе и мислев дека баш со тебе можам да дискутирам на ниво и со респект. Кога ти вратив на ист дрзок начин на којшто ми се обраќаше и ти, се навреди. Што ти значи повредена суета....
Дај бе не ми филозофирај. Кој те навреди пред да викаш дека имам аутизам? дури ни отпосле.
Ти туши тоа лепенката некаде или стварно една менструација те дрма до толку психички?

Ајде лебати цитирај, не вака да лупаш глупости ко максим по дивизија.

И јас имам океј мислење за тебе пред да почниш да вреѓаш од нигде никаде. Сега уште светци ќе се прајме.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.117
Поени од реакции
11.636
Нешто нервозен ми делуваш, пмс? :)
Нешто немаш цитат, значи пак лажиш дека некој те навредил. ПМС?
Офарбавте нешто денес по дома?
Автоматски споено мислење:

Кога сме кај разведените кои влегуваат во брак повторно (офтопик), малку да ја разбиеме монотонијата со реплики со Артемиса пошто почна да се губи чупето, џабе ќе и реплицирам понатаму.

Ова баш соодвествува на муабетот на темата :ROFLMAO: :ROFLMAO:
1707510619989.png

Член од
5 март 2023
Мислења
431
Поени од реакции
1.748
Ние од емоции, вие од пуни тестиси, исти К различно паковање.
ако тестисите се пуни, постои мастурбација, после мастурбацијата се дешава post nut clarity и инстантно ја снемува желбата за копулација со таа што претходно машкото сакало да ја легне ако е лош избор за него, односно мислењето преоѓа во горната глава, thank god for that

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
ако тестисите се пуни, постои мастурбација, после мастурбацијата се дешава post nut clarity и инстантно ја снемува желбата за копулација со таа што претходно машкото сакало да ја легне ако е лош избор за него, односно мислењето преоѓа во горната глава, thank god for that
Може ти знаеш како да се контролираш ама не секое мушко, машко и маж де две различни работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom