The Savior
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 4.918
- Поени од реакции
- 9.617
Најпрво ќе се запознаеме со особините на типот КОКЕТИ. Според мене најчест модел на однесување, флертување кај мажите а посебно е изразен кај жените.(нарцизам)
Може ова таман повеќе да ја "разработиме" темава.Кога ќе бидам послободен ќе напишан случки и лични искуства.
Шо стори колкава е та клупата бе брат?На пример од 20 девојки кои седат сами на клупа една од нив би сакала да се запознае со мене. Итн...
Зависи од грамажата и потенцијата на печурките. Мене еднаш креветот знајш колкав ми се виде? Можи и 30 жени ќе собереше со силикони и со се.Шо стори колкава е та клупата бе брат?
Не знам шо користи братот ама очигледно делуваЗависи од грамажата и потенцијата на печурките. Мене еднаш креветот знајш колкав ми се виде? Можи и 30 жени ќе собереше со силикони и со се.
Дрво, остај сега клупите.Повеќе различни клупи тикво
Мене заводливо кај еден маж ми е парфемот. Тоа може да ми влијае многу
Другар, ако те задева оваа @Хоуп само кажиБез навреда другар нема веќе пишувања на оваа тема прав си ,само ако си ти босот на форумов зашто ме банираше да не пишувам колумни во "драга кајгана".????
Другари на сите освен кобето ви стојам на располагање и може да контактираме по порака.
Поздрав