Тактики за заведување

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.617
Е па мора од некаде да почнеш де.
Само еден пример дадов. Еве нека се вклучат и другите на оваа тема со свои размислувања можеби некој има поинакво размислување или што и да е. Би сакал да развиеме убава дискусија со повеќе членови.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.478
Само еден пример дадов. Еве нека се вклучат и другите на оваа тема со свои размислувања можеби некој има поинакво размислување или што и да е. Би сакал да развиеме убава дискусија со повеќе членови.
Ако јас сметам дека некој член е интересен за дискусии и стапам во контакт да дискутираме, поради отсутноста на самодоверба голема е веројатноста да завршиме фатално зошто како што ти кажав, во големи проценти тешко дека ќе убедиш маж дека на некој начин било како си заинтересирана за него. Ете пробај ти со жени е полесно :P

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.749
Поени од реакции
23.028
Ако јас сметам дека некој член е интересен за дискусии и стапам во контакт да дискутираме, поради отсутноста на самодоверба голема е веројатноста да завршиме фатално зошто како што ти кажав, во големи проценти тешко дека ќе убедиш маж дека на некој начин било како си заинтересирана за него. Ете пробај ти со жени е полесно :P
Mozi toj nekoj ne e zainteresiran za tebe, si pomislila nekogas na toa :cautious:

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.617
тешко дека ќе убедиш маж дека на некој начин било како си заинтересирана за него.
Зошто мислиш дека е тешко? И зошто мора некого да убедиш? Ако некоја жена покажува знаци на допаѓање кон некој маж а мажот не го разбира тоа тогаш тоа значи дека можеби "не е психички дораснат за тебе". Затоа кога ќе се сретнат за прв пат маж и жена на почеток во првата минута мора да постои и НЕКАКВА ХЕМИЈА ИЛИ ПРЕТЧУВСТВО за допаѓање кај двајцата.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.478
Mozi toj nekoj ne e zainteresiran za tebe, si pomislila nekogas na toa :cautious:
Да Владе сум помислила. И тоа е проблемот што не можеш да знаеш со тоа понашање од спротивна страна дали таа страна е заинтересирана иако ко што реков бар кај мене после такви нешта се губи секаков интерес.
Автоматски споено мислење:

Зошто мислиш дека е тешко? И зошто мора некого да убедиш? Ако некоја жена покажува знаци на допаѓање кон некој маж а мажот не го разбира тоа тогаш тоа значи дека можеби "не е психички дораснат за тебе". Затоа кога ќе се сретнат за прв пат маж и жена на почеток во првата минута мора да постои и НЕКАКВА ХЕМИЈА ИЛИ ПРЕТЧУВСТВО за допаѓање кај двајцата.
Да, ама јас повеќе зборувам за додворување на друштвените мрежи пошто сакале ние или не, најчесто од тука почнува се.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.749
Поени од реакции
23.028
Да Владе сум помислила. И тоа е проблемот што не можеш да знаеш со тоа понашање од спротивна страна дали таа страна е заинтересирана иако ко што реков бар кај мене после такви нешта се губи секаков интерес.
E dobro de, sto ti menva na krajot. Toj nezainteresiran za tebe, ti gubis interes odma posle toa. Ne gledam tuka problem osven onaj tvoj zaklucok deka cim ne pokazal interes da se zamara so tebe po avtomatizam nema samodoverba.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.617
Да, ама јас повеќе зборувам за додворување на друштвените мрежи пошто сакале ние или не, најчесто од тука почнува се.
Поубаво е некого да поканиш лично во живо и на само да се сретнете отколку вака на друштвени мрежи. Пореално е барем ќе видиш со кого имаш работа а вака можеби е само губење време.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.617
После тоа заради вакви навреди и препукувања од ниска класа се заклучуваат теми...

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.478
Поубаво е некого да поканиш лично во живо и на само да се сретнете отколку вака на друштвени мрежи. Пореално е барем ќе видиш со кого имаш работа а вака можеби е само губење време.
Ај жити мене кажи ми кај ќе го најдеш тој што ќе го поканиш лично и во живо и како ќе го поканиш баш ме интересира? Седиш на кафе и карши тебе убава женска и одиш лично и велиш те канам на средба?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.793
Поени од реакции
1.543
Ма немам ништо посебно мене ковидот ми зеде се и отогаш сум тотално сам , па ако и се допаѓам таа нека направи чекор ама пусто балкан е...

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.617
Ај жити мене кажи ми кај ќе го најдеш тој што ќе го поканиш лично и во живо и како ќе го поканиш баш ме интересира? Седиш на кафе и карши тебе убава женска и одиш лично и велиш те канам на средба?
Заведувањето на јавни места е долг процес и треба одредено време. Говор на тело,испраќање сигнали, начин на приоѓање итн. Вака на пример на форум е најлесно едноставно те канам тебе или друга посебна личност како тебе да се сретнеме негде на кафе за да се запознаеме и ако биде биде ако не никому ништо. На социјални мрежи е најлесно запознавањето. Но приоѓање на непозната личност на јавно место е малку покомплексно но не и неизводливо. На пример од 20 девојки кои седат сами на клупа една од нив би сакала да се запознае со мене. Итн...

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.769
Поени од реакции
2.903
Да, па јас само реков што инстантно мене би ме привлекло :)
Инаку што се однесува до заведување или има хемија или нема, тактики не постојат. Џабе сите муабети онлине ако во живо не се појават искрички:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom