Наместо да му речиш, ти посакувам да најдиш баш тоа што сакаш или барем нешто приближно, ти му викаш кој те еба јас сум исфрустрирана па ради мои некои неуспеси ќе ти посакам и тебе да цркниш сам и мизерен.
Колку сме полни омраза едни кон други, тоа чудо едно.
Што ако пишал дека не сака некоја што пуши или татовирана или ваква или таква? Можеби некој друг сака БАШ такви, некој трет сака десетта работа. Едноставно, кога се работи за овој муабет околу врските секој од нас има нешто што го кочи во глава и не сака преку тоа да премине.
Јас никогаш не би преминал преку некоја што штелова 2 кутии цигари на ден и што секогаш е жртва за секоја ебана ситуација, ама тоа сум само јас.
Можеби некој сака партнерката да му корни цигаројна пошто и сам е пушач па не му пречи тоа, можеби друг си сака партнерката цело време да му се жали и кука, секој си има свој изговор зошто нешто сака или не во својот живот и спремен е компромис да направи за истото.
Крај краева, не мора да значи ако Јоли напишал не сака партнерка пушач дека сите жени кои се стравствени пушачи не чинат како личности или пак се заради истото лош материјал за врска - едноставно човекот не сака тоа и истото за него е црвената линија која не би ја прешол.
Simple as that.