Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Ќе иде Мбапе во Реал следната како шо читам а? Нешто слабо реакција во врска со ваа вест или уште сте скептични, дека педерчето очигледно слаба страна му е да се држе до договори хаха
Автоматски споено мислење:

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.849
Поени од реакции
4.493
Ќе иде Мбапе во Реал следната како шо читам а? Нешто слабо реакција во врска со ваа вест или уште сте скептични, дека педерчето очигледно слаба страна му е да се држе до договори хаха
Досега само од американски медуми е споделено дека ќе иде у Реал, така да не ми е баш верно. Други некои имат објавено шо не се американски?

O

ob1

Гостин
Досега само од американски медуми е споделено дека ќе иде у Реал, така да не ми е баш верно. Други некои имат објавено шо не се американски?
Скоро сите француски.
За брзо би требало да донесе одлука, не ми се верува пак да ја должи цело лето.
Ма да со оглед на тоа каква центар пажња персона е, ништо чудно и да ја должи.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Уште ништо, затоа и ја сум малце скептичен сеуште, затоа и пишав тука да видам другите нешто повеќе да не знаат.
Не би се изненадил и да испадне утре педерчето со деманд за веста и такви срања.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.596
Поени од реакции
2.478
Како пројдоа овие "вести" претходните години.
Акцент на последниот твит. :icon_lol:

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Добро бе толку ли не знаат од корна да бранат

Мрш ае ебите си мајката да ти ебам тоа анемичната одбрана, па и на крајот место да а држат во средината, Камавинга сам трга, чим му а земаа знаев дека гол ќе биде пошто СМЕ НАЈГОЛЕМО СРАЊЕ во одбрана.

Последно уредено:
Член од
10 јули 2018
Мислења
1.596
Поени од реакции
2.478
Не е одбраната крива. Карвахал штопер играше. Брахим везеше он го извади, а го остави Родриго кој освен себичност ништо не покажа. Требаше и Белингам да остане до крај. Ја утна ептен со измените.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Ама како може од накви одбиени топки 100 гола примиме, еден куп голеви се изнагледав ваа сезона од такви глупави топки, од тоа шо не комуницират каа шо треба

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Мнооогу пропуштени лабави напади и чисти гол шанси. Колку и да заслуживме да тепаме оваа, толку и заслужена беше казната на крај.

Не сакам да сум у право само дека Валверде онаа чиста шанса и лесен пас до Белингам кој што убаво го виде, дека е сам. И нормално ќе беше 95% гол. Дека почнува да е нешто со намера кон Белингам... појма неам, така ми делуваше.
Ма да и Родриго немаше лоша позиција, ама не споредлива со на Белингам.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Еден куп шанси имаа, 3-0 можеше да биде како ништо, Валверде ми се чине 2 паса усра каде шо имаше ногу подобра опција да подаде

За 6 дена дома МОРА ДА СЕ ДОБИЕ ГИРОНА, и таа ако а усерат и нека си ебат мајката сите.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.935
Поени од реакции
30.923
Камавинга ја усра на крај, се залета сам на гол место да подаде и задржи време.
Сами себе се заебавме.
Ќе треба Џирона да ги тепаме тоа е.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Камавинга ја усра на крај, се залета сам на гол место да подаде и задржи време.
Сами себе се заебавме.
Ќе треба Џирона да ги тепаме тоа е.
Па реално Џирона дома ако не ги тепаме. Нека им ја дадат титулата уште на Бернабе :icon_lol:

O

ob1

Гостин
Со Начо и Карвахал + без цврст и висок DMC пред нив, толку е.
Двајцата на ушка да се качат, нема да направат над 1.90 cm играч.
Лошо е што примија гол во последна акција и тоа што ќе отидевме +4 пред Гирона и со победа над нив +7, али тоа е што е.
Со оглед на повредите што ги имавме пред натпреваров, и со Винисиус надвор од составот пред натпреварот и ова е не е лош резултат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.532

Ова се веќе посериозни вести од сериозен новинар (иако ич не го сакам). Но секако нема ништо да верувам во ова се додека не видам слика од лекарски прегледи во Санитас. А и мислам дека 99% од навивачите на Реал го имаат истиот филинг. :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom