...аааа тоа во денешно време, а од каде знаеш дека е така од нивниот однос и тоа што сами го велат ,,не можам, невина сум" кој те излажа така?
...бај де веј интересно ми е колку подточки си напишал за твој критериум на потенцијална можна твоја партнерка, а според тоа што пишуваш општо тука на форумов колку малку нудиш ти.
...дури и тука макар на шала, иако пола ти се опростува за искреноста, останува другата лоша половина.
П.С.
...денес не постои женско што не запалила една, две цигари, а со тоа да пушела цигари една, две, десет години во различно време.
не е според моабет туку според искуство со тоа што сум имал односи со 20+ годишни девојчиња на кои сум им бил прв дечко и сексуален партнер и кои што невиноста ја сфаќале озбилно.
не е во ред од твоја да страна да генерализираш дека сите девојчиња уште од средношколска возраст во денешно време не се невини што е сулудо, тоа е исто како да кажеш дека сите машки во млади години се порочни, што истотака не е точно.
како ти знаеш што јас нудам базирано на пишуваното на форумов? можам ли јас да знам што ти нудиш во една врска или брак базирано на твоите постови?
она што е почесто од моја страна на форумов е евидентирање на мојата темна страна и слободно говорење за истата, кога би зборувал само за моите позитивни страни тогаш би се самофалел што и не би било убаво од моја страна, нели? да имаш добра и лоша страна и да си свесен за истите и да знаеш кога истите да ги искористиш е карактеристика на човек кој што се запознава или што се запознал себеси, не постои човек кој што нема лоша страна.
тоа е обична шала и заебавање помеѓу мене и членот кој што го цитирав, ама еве ако сакаш да знаеш, никогаш не сум бил во врска и не планирам да бидам во врска со девојче или жена која што употребува било какви супстанци, ниту една од моите бивши не конзумирала било какви супстанци, на ниту една од моите поранешни партнерки не сум и нудел, посредувал или давал да пробува или употребува било какви супстанци, дури и истото не сум го дозволувал да го прават.
Да, нема смисол да ти пречи нешто кај друг а ти истото да го правиш. Ама, раската во туѓото око...
се сложувам делумно, но сепак секој пушач ќе ти каже да не пушиш цигари мислејќи за твоето добро.
не значи дека ако си алкохоличар треба да си океј со тоа партнерката да ти е алкохоличар, или ако си зависник од дрога дека треба да си океј со тоа партнерката да ти е зависник од дроги, итн.