- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.265
- Поени од реакции
- 3.015
Па на промо видеоно е баш за зимно време...Ама чиста лага и превара е дека Уруру Сарара може да овлажнува зимно време!
Што знам јас за онаков премиум уред што лично не го поседувам не би тврдел со толкава сигурност дека е лага и превара!
Аммм обратно малку е зимно време.... појче навлажнувачот/лончето треба да работи за да зголемиш внатре влажност.30% vlaznost mi izglea nekako malce. Poise luftirajmene okolu 50% mi e vo momentov
Јас коа ќе разотворам да луфтирам денски влажноста по дома паѓа од 50% на испод 30% во 5 минути.
После тоа 3 саати навлаќнувачот на максимум работи да крени до кај 45%.
Мислам ради тоа што касно почнав да го користам навлажнувачот изгледа паркетот пак ми настрада..... лани лето беше шлајфан и лакиран и зимово пак на едно место баш пред врата од балкон гледам почнал да двои меѓу штичките

@LudPetel слободно можеш да го користиш навлажнувачот.
Веројатно е ултрасоничен па прочистувачот на воздух тие ситните капки во воздухот ги гледал како честички на загаденост

Иначе и јас ставам чешмовача, само ја прецедувам во бокал со филтер за да не го сјебам навлажнувачот пошо знае во Прилеп чешмовачата и песок да има.