Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Можеа поарен од конте да најдат, бивш ѓубренташ и шинтерец тренер, исто ко џафери премиер на Македонија.
Според мене Конте нема да достави ништо поразлично од Пиоли, поише од една титула у првенство не глеаме.

А башка што ова значи и чао за Леао, не за џабе значи има шпекулации за ПСЖ.

Се надевам дека се фејк новости во врска со тоа токсично и егоцентрично копиле.

Според мене Конте нема да достави ништо поразлично од Пиоли, поише од една титула у првенство не глеаме.

А башка што ова значи и чао за Леао, не за џабе значи има шпекулации за ПСЖ.
Со оваа управа скржава еврејска ни три месеци нема да остани, ќе избега уште нераспаковани куферите. Ако не купат арапи да фрлаат пари и да му ги исполнуваат сите желби можи и да напрај нешто, ама тешко. Проколнати сме ние за навек.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud

Господе било кој само немој овој.
И овој треба како Ибра да го помине итаљанското свето тројство за да го отклучи ачивментот.

Samo Milan pasiven ovoj tranfer period , Roma so Baldanzi Juve so Alcazer Napoli isto so dobri transferi .
Bankarot Furlani izgleda so Pioli sakat da go osakatat Milan pred da begat od tuka

И како ќе се заврши сеа, се пукаа у гради Фурлани, Курлани и Кардинали дека зимово ќе има засилувања и на крај испадна дека Габија е нашето најголемо засилување :icon_lol:

И како ќе се заврши сеа, се пукаа у гради Фурлани, Курлани и Кардинали дека зимово ќе има засилувања и на крај испадна дека Габија е нашето најголемо засилување :icon_lol:

Ха. Ми текнува Галијани вака кога ќе кажеше зс фудбалер што се враќа после долга повреда. Демек не купивме ништо, ама * вметни слепец *се враќа и он е наше најголемо засилување. :icon_lol:

Последно уредено:
Ха. Ми текнува Галијани вака кога ќе кажеше зс фудбалер што се враќа после долга повреда. Демек не купивме ништо, ама * вметни слепец *се враќа и он е наше најголемо засилување. :icon_lol:

Бенасер? :icon_lol:

Добро е, машки го свртивме ова тешко гостување :icon_lol:

Јович јак џокер ќе ни стане, ка Пипо на времето [emoji28][emoji28][emoji28]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom