Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Ориги е во финална фаза да оди во Америка со што Милан во Јуни би инкасирале 5 милиони.
Од CDK во Јуни би добиле 23 милиони.
Од Салемакерс 10 милиони.
Од Крунич 3,5 милиони во Јуни.
Тоа се околу 40 Милиони од одметниците на Малдини.
На Малдини Јуниор му истекува договорот во Јуни и очекувам дека нема да продолжи во Милан.
Не знам сеуште што ќе прават со Лазетич,Робак,Бало Туре и Девис Васкез.
Ќе биде предизвик за Фирлани да ги истовари негде или пак Милан ќе мора да им плати само за да им се раскинат договорите.

Se zaletaa 2 3 meca so Gabia Kjaer pa si mislat deka se dream team , edena poorganizirna ekipa i eve trt mrt igrat so Milan

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Кјаер е полош од било кој младинец, боље тој малиот Шимич да го игра.
Автоматски споено мислење:

Не ми се верува дека Болоња дома ни игра викторија пред гол.....

Последно уредено:
Па да бе Саше да ги учи не да игра. Ебате сунѓерот глуп. Мислев дека имаш некоја блага ретардација али уствари си само глуп.
Автоматски споено мислење:

И нели беа забранети дупли јузери, или ако напраиш 20 како Сашево тогаш може?

heiitse-cfc.gif

Неможе со играчи што доаѓаат за кило патлиџан ти титула да бркаш...

Ovoj teracano ako bese donesen od Francija i da bese 5x bolje igrac od toa so e, nemase da pomirisa teren use 6meseci, ali zabar e i mora da igra [emoji2]

Pioli si puka u koleno, ti ebam glavata kelava ti ebam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пиоли е крив......ајде #PioliOut

Донесете му на човекот квалитетен напаѓач за да може Милан да ја освои Серија А следната сезона!
И сериозно треба да се размисли што со Леао понатаму.

40 милиони од одметниците на Малдини, ај кажи за овај глупио кој го зеде, Малдини случајно да не го зеде, да му ебам пичката на сите, мрш у пичку материна, да ти ебам и фудбал и се да ти ебам

Abe poserimu se na toj trener i tim sto posle daen gol za vodstvo protiv poslaba ekipa vadi krilen napagac za bek i zema da se brani. Pioli masterclass uste ednas.
Da ne bea zasiluvanjava od letoska sega ke bevme 10 mesto aloo.
Kosturot na timot za nikade
Leao so statistika kako Federico Gatti
Menjon edna golema 0,apsolutno nisto
Teo indisponiran poveke pati
Giroud nevidliv

Screenshot_20240127-225705~3.pngScreenshot_20240127-225705~5.pngScreenshot_20240127-225705~4.png
На лето обавезно да му донесат на Пиоли еден од овие ако сакаат да бидат сериозен тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom