Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Во милионите шпекулации излезе една и за Флик, после Клоп тој би бил најдобар избор. Потребен е таков германски тренер, со цврста рака, рокенрол фудбал. Мислам дека овие пичкици, влечуги од играчи ќе лаат против тоа, плус гарант не разбираат ни англиски најголем дел од нив, така да многу тешко дека ќе добиеме тренер кој може стварно да ја врати старата слава.
Автоматски споено мислење:

Мене ме интересира, Чави негов медицински тим ли си донесе или од клубот е?
Негов донесе, мислам дека ги врати тие од негово време, испадна бетар од се досега.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.323
Поени од реакции
7.072
зошто го остави кунде на десен бек? се уфрлува напред ,добива топка и не знае ниту да додаде/центрира/претрча.......кансело со јамал би имале одлична соработка

колку се безидејни првотимците гундоган,педри,де јонг:facepalm:

офанзивно слаба е осасуна инаку одново попара ќе јадеше барса и вечерва

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.476
Поени од реакции
13.660
Шо напрај овој со измените бе?
Автоматски споено мислење:

Видете каква радост, браво момче!

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.812
Поени од реакции
4.382
Роке за 5 минути има 5 пати повеќе импакт од Левандовски во 65 минути.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Не можам да си поверувам колку е слаб Лева, најискрено.
Дај боже да дојде Флик и да избрка све.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.674
Поени од реакции
4.154
Не можам да си поверувам колку е слаб Лева, најискрено.
Дај боже да дојде Флик и да избрка све.
Никаков придонес нема моментално, не верувам да ја врати формата во иднина. Има договор уште 2 ипол години по 12м плата, плус опција за уште една. :tapp:

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Никаков придонес нема моментално, не верувам да ја врати формата во иднина. Има договор уште 2 ипол години по 12м плата, плус опција за уште една. :tapp:
3 годишен договор има, тоа е уште година и пол.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.674
Поени од реакции
4.154
3 годишен договор има, тоа е уште година и пол.
На трансфермаркт пишува до 2026.
Ти тоа што го пиша мислам е можно ако во третата година не изигра 55% од утакмиците ќе го прекинат договорот.

McLovin

Член од
11 август 2016
Мислења
3.476
Поени од реакции
13.660
Ова педерчево шведско не' извиси, у Тотехнем ке одело. На последната објава на инста и коментарите ги скрило, да не му пишуваат.
Јасно ми е дека у Барса да доеше ќе требаше многу да се бори за прв тим, а во Тотехмам му е гарантирано. Ама зашо да не проба у Барса, па ако не бива да иде у помал клуб? Ај да речеш ги избрал Реал, Ливерпул, Сити пред Барса, да сфатиш, ботов у тим шо титула нема помирисано од татко му средно коа бил..
Такви всушност играчи и не ни требаат, глеајте го Роке. Имаше понуди и далеку попримамливи од на Барса, но сепак дојде, тоа значи дека стварно сака да успее овде.
Screenshot_2024-02-02-00-46-54-944-edit_com.instagram.android.jpg
Знааев дека овој ушкото го има убедувано му ебам сам шо може да си шепне тип на човек

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Ова педерчево шведско не' извиси, у Тотехнем ке одело. На последната објава на инста и коментарите ги скрило, да не му пишуваат.
Јасно ми е дека у Барса да доеше ќе требаше многу да се бори за прв тим, а во Тотехмам му е гарантирано. Ама зашо да не проба у Барса, па ако не бива да иде у помал клуб? Ај да речеш ги избрал Реал, Ливерпул, Сити пред Барса, да сфатиш, ботов у тим шо титула нема помирисано од татко му средно коа бил..
Такви всушност играчи и не ни требаат, глеајте го Роке. Имаше понуди и далеку попримамливи од на Барса, но сепак дојде, тоа значи дека стварно сака да успее овде.
Прегледај го приврзокот 405563
Знааев дека овој ушкото го има убедувано му ебам сам шо може да си шепне тип на човек
Што кур ќе даваме 10 милиони за такби играчи, и така немаме скршен денар подобро некои искусни отколку вакви, плус ги имаме Гави и Педри на неговата позиција.

McLovin

Член од
11 август 2016
Мислења
3.476
Поени од реакции
13.660
Јас сум многу скептичен со Деко. Некако ми изгледа како изгубена појава, не успеа да реализира нормален трансфер од коа дојде. Сеа се споменува дека го фаворизирал тренерот на Порто.
100% сеа ке бараат да доведат некој шпанец или со шпански јазик, а мора да дое германец, да ги стегне. Најверојатно ке бидеме разочарани.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Алемани го сменавме со Деко, ова се резултатите. И јас сум убеден дека Деко не е способен ништо саглам да донесе, дури и овај шведскиов покемон му избега.

Kajgana Shop

На врв Bottom