Go ,,posetiv,, gorespomenatiot ,,g-din majstor,, vo vrska so ,,makata,, koja ja imav so blagata grebanica na branikot na mojata kola i koja trebase ednostavno samo lokalno da se ispolira t.e. ,,izlekuva,,.
Bi sakal da dadam review vo vrska so posetata kaj Dame.
@martin01 te molam bez zabeleska kon mene, nisto licno kon tebe iako mi go preporaca, samo sum otvoreno iskren kako i sekogas vo zivotot.
Jas i so svoite pacienti sum sekogas ,,brutalno direkten,, pa kolku i da zvucelo neubavo t.e. mozebi i bilo navistina neubavo.
Kako sporedben primer od mojata profesija bi navel, operiram pacient so kancer na debelo crevo i semejstvoto na pacientot me prasuva ,,doktore kako pomina, dali go izlekuvavte?,,
- Otstraniv kolku sto bese vozmozno, izvedov stoma, moeto tuka zavrsi. Dali sum go izlekuval? -samo eden Gospod kje kaze.
Go posetiv majstor Dame, koj ja pogledna ,,povredata,, na kolata i uste posle dve izgovoreni recenici od negova strana zakluciv deka nemu mu e vazno da prodava ,,veter i magla,, so edna i edinstvena cel -da zaraboti sto e mozno poveke //znam deka e tezok zivotot, nemastija itn no toa ne e opravduvanje//.
Celiot svoj zivot vo celata svoja rabotna kariera sum go pominal bukvalno sekojdnevno so raznorazni lugje //moi pacienti i nivnite semejstva//, pritoa ne mnogu mi e potrebno da donesam brza procenka za covek.
Imeno, prvo kaza dokolku go ispoliram lokalno samo ,,povredeniot,, del na branikot nema da dobies rezultat t.e. grebanicata samo malku ke se ublazi. No dokolku ja ispoliram celata kola kje nema nisto od istata grebanica za koja i dojdov, no toa ne e se. Prodolzi kako ,,masina koja vergla,, sto tek bi se slucilo dokolku toj nanese keramicka zastita na lakot. Pa salon nemalo da bide raven.
Vsusnost igrata od negova strana bese ednostavna, keramicka zastita 300eur. i celata kola kje ti bide staklo. Pa svetenje so lambi vakvi, onakvi, pa partal bilo se, hologrami i ne znam sto.
Se so edna i edinstvena cel, da zaraboti 300eur. namesto 10eur.
Krajnoto prasanje od moja strana glasese -majstore, mozes li da go izlekuvas samo ,,povredeniot,, del bidejki drugoto spored mene e odlicno i nema potreba od ostanati zafati kon bojata i lakot na mojata kola. Sitnite tocki ne mi smetaat, mi smeta ona za koe sto sum dojden.
Ogovorot bese jasno izgovoren od negova strana -samo dokolku ja ispolirame cela kola i naneseme keramicna zastita //on kako veli ,,kompleten tretman,,// nema da ima traga od ,,povredata,,.
Jas rekov -Cao, prijatno.
Imeno denska moj kolega //od negovo licno iskustvo// mi preporaca da pojdam vo Novus. Stariot dobar Novus.
Za 30min ja ,,izlekuvaa povredata,, na branikot i sega nema nikakva traga. Kako nisto da ne bilo, branikot e staklo. Bukvalno staklo, nema nitu traga od onaa blaga grebanica.
Sakav da spodelam iskustvo, ne so cel da vrsam neciv marketing ili antimarketing. Samo licno iskustvo koe go iskusiv izminative dva dena.
Pozdrav do majstor Mile od Novus, koj idealno se pogrizi za moeto vozilo. Kompletna preporaka do moja strana kon Novus za site koi ke se soocat so slicna rabota. Korekten i profesionalen odnos, kako i korektna cena.