Тактики за заведување

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.140
И подарок како подарок е буљашки, не се деца на роденден во мекдоналдс. Може е странец некој, они такви си се- атерџии.
Али ако е наш, тоа што смрди се мудата на другарот. :icon_lol:
Само ја сум наша, мешани се ама за една работа си во право. Поклони и организирање изненадувања. Ништо скапи работи, ама поклон ептен бираат према интереси ова она чуда, групи на WhatsApp. И тоа нема разлика машко, женско, сите се такви. На почеток многу чудно па дури и стресно ми беше, другиве ептен уиграни ми се видоа ко event master ама нормално и мене ми дојде редот па почна да ми одговара. :D

Кешке секаде така да има. За повод за огорченост доволен е клик, а кога некој може да напраиш да се чувствува посебно, зошто да не.

@Patience. Конечно некој ме разбра. Почнав да се сомневам дали сум заборавила да се изразувам на мајчин јазик.:angel:

Последно уредено:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.572
Поени од реакции
4.560
Јас само ти кажувам да најдеш некој што те сака и цени место да бркаш хомичи.
Еве ја пробав, се понудив, ја поканив на кафе и ме ghostна одма :place::place::place:

@JBTgirl you did me dirty

Член од
12 март 2009
Мислења
20.719
Поени од реакции
16.935
ајде и Кајганџиките, ако има такви, некоја женска тактика нека кажат :cool: ...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.432
Поени од реакции
39.044
У основно имав другар шо одеше на родендени со тетратка и молив завиени во целофан. :pos:

Член од
20 мај 2023
Мислења
607
Поени од реакции
2.736
У основно имав другар шо одеше на родендени со тетратка и молив завиени во целофан. :pos:
Може и за толку само имал.
Скоро сите сме го праеле тоа, и сме носеле и сме добивале тетратки, моливи, гуми. Стандард рамки за слики, боици, по некој ефтин украс за у витрина. Ќе штедиш од парите за појадок за да купиш подарок од 100 денари што се вика.
Си видел денес што се носи на роденден на основец?

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.053
Поени од реакции
2.956
Ако ви кажам дека после секое излагање галам нова женска особа ,ја галам и бакнувам по врат,раката ми е кај нејзе меѓу нозе нема да ви се верува.Никогаш не останувам со курот во раце секогаш е ставен кај некое маче меѓу нозе.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.417
Поени од реакции
24.144
Секад ми успевало кога ќе кажам знам да месам зелник, затоа што убавина е пролазна ама глад никад.
Si mozela da kazis i deka gotvis so otrovni pecurki, nisto nemalo da smeni.
Kako velat, sta je djabe i bogu je drago ;)

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.873
Поени од реакции
7.109
Ако ви кажам дека после секое излагање галам нова женска особа ,ја галам и бакнувам по врат,раката ми е кај нејзе меѓу нозе нема да ви се верува.Никогаш не останувам со курот во раце секогаш е ставен кај некое маче меѓу нозе.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.234
Поени од реакции
8.987
Kako daja zavedam darja mustafaoglu
Ги учиш сите говори на Кастро и Ле Гевара на памет. Ја купуеш таа стартер пак мушамата од Бетмен Велит со кое одеше на протести. После распетлуеш тоа кошулата т.е. работничкото одело или како се викаше да се види тоа тепихот со вуна и дирекно и идеш со предлог дека сакаш да ја носиш на екскурзија да се поклоните на Енвер Хоџа. После одете у некој албански бункер и дискутирате за Енвер, Тито, Николае и кандидатот за градоначалник на Охрид "Вегета".
Ова ако го сториш, гарант ќе се намокри и ќе ти се нафрли ко циганче на цреша.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.297
Поени од реакции
43.067
Колку само глуп заклучок дека бил геј ако побарал совет за подарок на другар. Ова македончево кур го боли за подароци, нит знае за другар што да купи, за девојка па ич да не збориме, па затоа вака чудно им е кога некој ќе побара помош од некого за избор на роденденски подарок. Овие двајца што мрсат муда погоре гарант последен пат биле на роденден у трето одделение. Големи се шансите со празни раце да отиднале на истиот.
сељанчиња сме ние, не сме во тек со прогресивното западно општество, таму веќе норма е да си геј или бисексуалец. Ако си машко и не го шириш дупот на црна листа те ставаат како неподобен.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.222
Поени од реакции
9.812
Математички ако гледаш поклони давање е ставање шупливо у празно. Исто како кога ќе се најде човек у друштво од тројца да речеме и сите по една тура пијачка даваат....на крај испаѓа ист есап како сам да си плаќал. Све си е тоа убаво ама нема врска со сексот.

Член од
20 мај 2023
Мислења
607
Поени од реакции
2.736
сељанчиња сме ние, не сме во тек со прогресивното западно општество, таму веќе норма е да си геј или бисексуалец. Ако си машко и не го шириш дупот на црна листа те ставаат како неподобен.
Промашена поента ко и увек. Геј бил чим побарал совет за подарок. Логика нула.

Kajgana Shop

На врв Bottom