- Член од
- 12 март 2015
- Мислења
- 1.569
- Поени од реакции
- 3.215
А јас сум брате Христијанин, па не сум отишол по светот и да се борам со оние кои ги негираат Христијаните, ниту пак да ги нарекувам слепци. Секој има право на мислење, а колку си контрадикторен говори и твојот потпис, кој не го почитуваш: Прави што ти е волја и тоа нека биде цел Закон.Да, роднини ми се, поточно Браќа! Јас сум иницијант - член, што значи тоа се однесуваше и на мене.
Да ја посочуваш Кина како решение за наводна репресија, е трагикомедија.... Земјата е синоним за тоталитаризам, репресија и цензура.... Слепец и тоа тежок треба да се биде за да се трупне такво нешто.
Секој има слободна волја и слободно мислење, али тоа сигурно не ти одговара тебе другар
Дефинитивно имаш проблем со слушањето на туѓо мислење.... али тоа си е твој личен проблем, ни на крај памет мене не ми паѓа да ти го решавам. Нека ти е со среќа, па како што си мислиш така да си правиш...
А дали е Кина океј (иако убаво ти рече Ciudad, не се однесува на цела Кина само што ти одбираш од цело постирано да си се концентрираш на тоа што ти одговара за да извлечиш некоја поента која ќе ти биде основа за плукање...) или Кина не е океј, а се подобри тие твоите тајни здруженија... едно ќе ти посочам само, колку што знам таму има помалку сатанистички ритуали и обреди.
Моја слободна волја е понатаму да не дебатирам со фанатик како тебе, а ти можеш комотно да пишуваш и мудруваш до кога ти душа сака.