Нови мислења на профил

Infographic Submission Sites are online platforms where users can upload and share infographics for public viewing. They help businesses and creators promote visual content, convey information effectively, and engage audiences. Submitting infographics to these sites can boost website traffic, improve SEO, and increase brand visibility.

Attachments

• simontechway-logo.png (1).webp
    simontechway-logo.png (1).webp
    12 KB · Прегледи: 0
Да прашам за интрвју во софија за аплицирање за државјанство треба термин или одиш без термин ?
Како успеа да ти закажи операција?
Д
Даниел Гроздановски
Правев магнет во Неуромедика и така успеав да стапам во контакт со докторот - во државна преку регуларна постапка е малку потешко да стапиш во контакт зошто од тоа што разбрав, освен Алан Савески и Алан Андоновски, други доктори кој би те оперирале во државна нема бидејќи има пациенти од цела Македонија и нема како да се стигне до термин, секој ден нешто се менува.
Ж
ЖОЗЕФИНА
Jas bev 6 pati na moj termin. Dezurav na interemet i na maticnata i nalozuvava da me zakazi. Cekalnite mi oziveaa, Gresen pat sum idbrala
Ж
ЖОЗЕФИНА
Jas bev 6 pati na moj termin. Dezurav na interemet i na maticnata i nalozuvava da me zakazi. Cekalnite mi oziveaa, Gresen pat sum idbrala. Ти се сними во Неуромедика чини 17 000 ден. Приватен преглед чини 4000 ден. а јас се со мој термин. Магнетна во Чаир 700 ден, ама време и нерви изгубив
Back
На врв Bottom