Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.126

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Иститие глупи теории на заговор што ги лупаат хомофобите овде, ама баш до една: дека сите студии се фалширани, дека некако ќе им наштети на посвоените децата иако има безброј позитивни случаи од држави во странство. Само им пречи дека Македонија конечно напредува барем малку кон еднаквоста.

Ама баш ништо ново ниту иновативно кажа овој, а се преправаат дека некоја голема вистина им осветлува :cool:

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Абе лапајте се, ебете се у вашите спални, али не ми кажувај мене дека тоа е нормално. Не може да има пород од 2 машки и 2 женски, не можеш да одиш против природата. Нема 2 лава што се ебат или 2 мечки.

Дупи се со партнерот у спална и не ми соли памет дали тоа е слободно, фри, оупен мајдет или 300 други курци.
Не може да се има 2ца татковци или 2 мајки. НЕ МОЖЕ. Едноставно е тоа ко 2+2.

До 1976 мислам хомосексуалноста се третирала ко ментална болест.
Али знам дека имаат многу кеш и финансии па тераат пропаганда низ светов. И на европсково морам да ги гледам тие виножита на реклаите и во премиер лига капитенските ленти у виножито.

Дај еби се у шупак и не ми кажуј шо да праам. Само не ми шири пропаганда.
Не можеш да одиш против природата - вештачки е тоа све. Тоа ти е исто ко да кажеш имав секс.. И овој ти вика, па со кукла на дување, ама ако, пак имав секс, а овој ебе пластика или шо или да е тоа.

Затоа ... ДА ЖИВЕЕ РУСИЈА И ВЛАДИМИР ПУТИН!

Член од
6 август 2015
Мислења
464
Поени од реакции
775
Абе лапајте се, ебете се у вашите спални, али не ми кажувај мене дека тоа е нормално. Не може да има пород од 2 машки и 2 женски, не можеш да одиш против природата. Нема 2 лава што се ебат или 2 мечки.
Линк.

1625642397398.png

Член од
21 јуни 2021
Мислења
1.404
Поени од реакции
3.840
. Тоа ти е исто ко да кажеш имав секс.. И овој ти вика, па со кукла на дување, ама ако, пак имав секс, а овој ебе пластика или шо или да е тоа
Објектофилија се вика тоа, привлечност кон предмети.
Никад не успеав да сфатам како некој е привлечен од кола на пример.

Затоа ... ДА ЖИВЕЕ РУСИЈА И ВЛАДИМИР ПУТИН!
:neetaka:

Последно уредено:

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146

До каде се неморал напраил човекот...ДО НИКАДЕ НЕ НАПРАИЛ!
Автоматски споено мислење:

Објектофилија се вика тоа, привлечност кон предмети.

:neetaka:

1625643153624.png

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Последно уредено:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.212
Поени од реакции
30.413
ako si posvoen ili ednokletocen organizam.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.913
Иститие глупи теории на заговор што ги лупаат хомофобите овде, ...
Хомофобите лупаат глупости вообичаено, но не на рангот на твоите. Твоите глупости се со библиска магнитуда.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.264
Поени од реакции
16.410
може 2 татковци ама + 2 мајки

Член од
3 февруари 2014
Мислења
99
Поени од реакции
196
Имам заприметено на најголемите хомофоби, децата најчесто педери се раѓаат. Законот на привлечност е тоа. Не тоа што го сакаш го привкекуваш туку кон тоа што имаш најсилни емоции. Па пазете мачо мажиња, децата педери да не ви шетаат после, ако не децата па внуците.

Kajgana Shop

На врв Bottom