Зошто толкав ризик?

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување

ЗОШТО?

• Вкупно гласачи
    17
  • Гласањето е завршено на .
T

Tetro

Гостин
Зошто овој човек е качен на цевка, дали е луд?

Погледнете ги сликите.
**Одговорот е на крајот од постот :vozbud:

tn.jpg

risk002.jpg

risk003.jpg

risk004.jpg

risk005.jpg

risk006.jpg

risk007.jpg

Том Круз, за потребите на новата "невозможна мисија".

каква храброст, и при најмал втер може да падне ко камен удол....сепак не ми се верува дека е том круз , можеби некој каскадер...????

каква храброст, и при најмал втер може да падне ко камен удол....сепак не ми се верува дека е том круз , можеби некој каскадер...????

Многу пати истиот Том Круз потенцирал дека повеќето акциони сцени лично тој ги глуми и знаејќи кој лудак е и дека е зависник од адреналин ништо чудно сам и ова да го глумел.Секоја чест :)

Мадиња има до долу изгледа

Абе сигурно бил осигуран некако од пад таму горе, ама сепак самото тоа што е таму горе му го крева адреналинот мноогу

А демек ти за тие пари не би се качил горе (со опрема за пердув да не претне)?!!

Па, ако побараат од мене би размислил.Ама ваквите сцени познатите (успешни) актери кои се плаќани екстремно многу секогаш превземаат ризик и одат на ваквите сцени кои можат самите да ги изведат зашто ке ги платат многу ако самите го направат тоа намесот каскадер.За каскадери обично одат оние потешките а не сум сигурен колку сум квалификуван за тоа.А Том Круз е скап актер и знае колку пари ке добие ако лично се качи таму горе а знае и дека ризикот е мал.

Не му се живее на човекот бе, зато ризикува. :)

Мене од пет метри висина почнуваат да ме лазат морници по тестисиве.Бравос!

Зш да не ??
Животот е еден и еднаш се живее, дур си жив треба да направиш све што те исполнува и те прави среќен.

Само у оваа ситуација човеков е над умот.
Може да се каже дека е медитативна состојба у која умот вика толку од мене , јас неможам да одам
понатака. Кога би знаел дека не е единствен метод не би го правел ова :)

--- надополнето ---

Зш да не ??
Животот е еден и еднаш се живее, дур си жив треба да направиш све што те исполнува и те прави среќен.
Среќен ?
Што е тоа ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom