Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Напротив, навистина сум сериозен. Шетање кучиња и наоѓање друга со куче е одлична шанса за спонтан муабет каков што сакаат жените да им биде животот.
Дали то значи дека ти преферираш само девојки кои шетаат кучиња, а тие што не обожаваат смрдливи животинчиња што какаат и мочаат надвор, не доаѓаат во обзир????

Ај сеа и ти работава нит си змија да те апне нит па магаре.
Ама да не те изневери и изнервира не е точно.
Сварите не се бесплатни, а изгубените нерви се неповратни.

Ако живее во некој американски филм најверојатно.
Добро ај 0 шанса има моето сценарио у реалност.

Само треба да се пази и какво куче има женската. Ако има од оние скапанине кафени пинчови или што и да се, бегај подалеку.
4 женски знам со такви пинчови, 3 се full blown sluts, од кои едната е разведена, а четвртата е semi slut.

Само треба да се пази и какво куче има женската. Ако има од оние скапанине кафени пинчови или што и да се, бегај подалеку.
4 женски знам со такви пинчови, 3 се full blown sluts, од кои едната е разведена, а четвртата е semi slut.
Леле колку се невротични тие кучиња...а викаат газдата личи на кучето и обратно.

Ама да не те изневери и изнервира не е точно.
Сварите не се бесплатни, а изгубените нерви се неповратни.
Која ти е целта на имање партнер во животот? Си размислиш што бараш и сакаш и што нудиш за возврат?

:pos:

Која ти е целта на имање партнер во животот? Си размислиш што бараш и сакаш и што нудиш за возврат?
Едната и единствена цел што имањето партнер во животот е репродукцијата. Едниствено што јас барам е да нема забивање нож во грб.
Првото општеството го обесхрабрува(и покрај биологијата), второто е норма.

• Хаха
Reactions: wot
Причината зошто многу луѓе се сами е тоа што длабоко си веруваат на сопствените перцепции за тоа каков е спротивниот пол (ужасни, недоверливи, вакви такви..). Дозволуваат болните рани искуства (најчесто од детството, yet again) да им го диктираат текот на животот и врските со луѓето понатаму.
Ако цело време се налетува на еден ист тип на луѓе, партнери особено, веројатноста е дека потсвесно ги бараш и те привлекуваат поради тоа што по некои особини се одраз на одредена личност кон која постоела силна емоционална приврзаност во раните години.

Последно уредено:
Едната и единствена цел што имањето партнер во животот е репродукцијата. Едниствено што јас барам е да нема забивање нож во грб.
Првото општеството го обесхрабрува(и покрај биологијата), второто е норма.
Не баш...јас би имал врска и без и со сите партнерки не сум се репродуцирал до сега. Битна ако не и најбитна работа е друштвото и поминатото време заедно. Ако тоа не ти е ок...заеби и репродукција и домашна продукција.

Едната и единствена цел што имањето партнер во животот е репродукцијата.
Лол. Неточно.
Не е целта на имањето партнер, имање потомство.

Дали тие што не можат да имаат деца од било какви причини, нема поента да бидат во врска?!

Причината зошто многу луѓе се сами е тоа што длабоко си веруваат на сопствените перцепции за тоа каков е спротивниот пол (ужасни, недоверливи, вакви такви..). Дозволуваат болните рани искуства (најчесто од детството, yet again) да им го диктираат текот на животот и врските со луѓето понатаму. Ако цело време налетуваш на еден ист тип на луѓе, партнери особено, веројатноста е дека потсвесно ги бараш и те привлекуваат.
И чиста среќа е битен фактор. А среќата е како коцка на која треба да ти падне 6ка...некој фрла еднаш а некој 10 пати.

Лол. Неточно.
Не е целта на имањето партнер, имање потомство.

Дали тие што не можат да имаат деца од било какви причини, нема поента да бидат во врска?!
Најверјоатно. Не прави ништо за џабе.

Иако сум имал комбинации со постари типки од мене (преферирам стриктно постари типки од мене, минимално година-две постари од мене), како и со типки од моја генерација, сам сум поради сопствен избор.

Добар дел од денешните врски се базирани стриктно на задоволување на животинскиот нагон и страста, а не на меѓусебно разбирање, љубов и градење нешто заедничко.

Ондак не бирај паметна, убава, висока.....тоа не ти треба за да ја реализираш целта.
Мора да имаш стандарди. Ако најдеш било што мора да се сносиш со последиците на било што.
Ако купиш посран алат и не функционира како што треба или купиш алат за едно а го користиш за друго....па, сам си крив кога shit hits the fan. Тоа што дробиш тоа ќе сркаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom