Зошто повеќе луѓе стануваат атеисти?

• Креатор на темата Креатор на темата hypoterrian
  • Време на започнување Време на започнување
Лелелелееее ние безбожниците ама сме му љубоморни на Мики и на неговите издржани постови каде што поставува прашање на место а добива контра провокаторско прашање наместо одговор ...абе еве мислам дека сега со сите овие офтопик беснотилаци ке си пукнеме од мака.:icon_lol:

Лелелелееее ама сме му љубоморни на Мики и на неговите издржани постови каде што поставува прашање на место а добива контра провокаторско прашање наместо одговор ...абе еве мислам дека сега со сите овие офтопик беснотилаци ке си пукнеме од мака.:icon_lol:

Да издржиш ваква тортура богами треба да си прогласен за маченик или да имаш капацитет од некој поранешен живот, пример во случајов MIKI1 и неговите вештини од кога беше папа во ватикан!

Лелелелееее ама сме му љубоморни на Мики и на неговите издржани постови каде што поставува прашање на место а добива контра провокаторско прашање наместо одговор ...абе еве мислам дека сега со сите овие офтопик беснотилаци ке си пукнеме од мака.:icon_lol:
Како што ти даде одговори на овој пост? ;)
http://forum.kajgana.com/threads/Зошто-повеќе-луѓе-стануваат-атеисти.81379/page-4#post-7751442
Што е „точно„?
Ти кажав што е точно, не пишав на јапонски.

Кај е сега Кирил Пејчиновиќ да види што е вистинско утешение грешним.

Последно уредено:
Не напиша „ништо„ а камо ли на јапонски...
За „ништо„, не да‘ам „лајко‘и„.
Не се разбирам јас у Ортофони. Тоа што не ти одговара не е пишано да. Читај бе Мики, јас не ти можам ништо ако не сакаш да ја видиш вистината.
Не ми треба твојот лајк.

Четврти пат ќе те прашам:
Како очекуваш другите да се сложат со тебе кога им кажуваш дека се во заблуда и дека се безбожници?
П.С. Ако за вас аргументите и фактите се злосторнички акт, тогаш вас не ви треба админ, ви треба добар психијатар и соодветна институција.

Последно уредено од модератор:
Не се разбирам јас у Ортофони. Тоа што не ти одговара не е пишано да. Читај бе Мики, јас не ти можам ништо ако не сакаш да ја видиш вистината.
Не ми треба твојот лајк.

Еве ти „лајк„. Не знам за „што„ е, ама еве го...

Еве ти „лајк„. Не знам за „што„ е, ама еве го...
Ти реков дека знам што е. Тој што ти е тебе другар. Алчноста и гладта за материјалното. А ваму демек христијаните биле вакви или онакви. На дела никаде ве нема.
И вратете се на темата ептен забегавте.

Јас сум трпелив и чекам на одговори, а ти бегаш од одговарање. Ќе го сметам тоа за твој врвен мисловен домет...
Ок освен стариот и новиот завет со што мислиш дека можеш да докажеш дела Госпот постои?[DOUBLEPOST=1466201046][/DOUBLEPOST]
Јас сум трпелив и чекам на одговори, а ти бегаш од одговарање. Ќе го сметам тоа за твој врвен мисловен домет...
Ок освен стариот и новиот завет со што мислиш дека можеш да докажеш дела Госпот постои?
Абе на 50 години да дрдориш за кој лајкови добива а кој дава е малку тажно бе брат.

Абе на 50 години да дрдориш за кој лајкови добива а кој дава е малку тажно бе брат.

А бе брат (не знам по кој основ си ми брат, ама ајде...) ја‘ не‘ам 50г. се‘ уште, ама шом све знајш, не знам оти мене ме прашуеш...

А бе брат (не знам по кој основ си ми брат, ама ајде...) ја‘ не‘ам 50г. се‘ уште, ама шом све знајш, не знам оти мене ме прашуеш...
Епа извини брат. Јас не знаев. Можено сум Госпот ама не знам за моите магии сеуште.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom