MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Јок, точно е, сам си призна.
Што е „точно„?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јок, точно е, сам си призна.
Немаш одговор, така?
А што тоа ти остана неодговорено?
Лелелелееее ама сме му љубоморни на Мики и на неговите издржани постови каде што поставува прашање на место а добива контра провокаторско прашање наместо одговор ...абе еве мислам дека сега со сите овие офтопик беснотилаци ке си пукнеме од мака.![]()
Како што ти даде одговори на овој пост?Лелелелееее ама сме му љубоморни на Мики и на неговите издржани постови каде што поставува прашање на место а добива контра провокаторско прашање наместо одговор ...абе еве мислам дека сега со сите овие офтопик беснотилаци ке си пукнеме од мака.![]()
Ти кажав што е точно, не пишав на јапонски.Што е „точно„?
Кај е сега Кирил Пејчиновиќ да види што е вистинско утешение грешним.Лелелелееее ама сме му љубоморни на Мики и на неговите издржани постови каде што поставува прашање на место а добива контра провокаторско прашање наместо одговор ...абе еве мислам дека сега со сите овие офтопик беснотилаци ке си пукнеме од мака.![]()
Ти кажав што е точно, не пишав на јапонски.
Не се разбирам јас у Ортофони. Тоа што не ти одговара не е пишано да. Читај бе Мики, јас не ти можам ништо ако не сакаш да ја видиш вистината.Не напиша „ништо„ а камо ли на јапонски...
За „ништо„, не да‘ам „лајко‘и„.
Четврти пат ќе те прашам:...........
П.С. Ако за вас аргументите и фактите се злосторнички акт, тогаш вас не ви треба админ, ви треба добар психијатар и соодветна институција.Како очекуваш другите да се сложат со тебе кога им кажуваш дека се во заблуда и дека се безбожници?
Не се разбирам јас у Ортофони. Тоа што не ти одговара не е пишано да. Читај бе Мики, јас не ти можам ништо ако не сакаш да ја видиш вистината.
Не ми треба твојот лајк.
Ти реков дека знам што е. Тој што ти е тебе другар. Алчноста и гладта за материјалното. А ваму демек христијаните биле вакви или онакви. На дела никаде ве нема.Еве ти „лајк„. Не знам за „што„ е, ама еве го...
Ок освен стариот и новиот завет со што мислиш дека можеш да докажеш дела Госпот постои?[DOUBLEPOST=1466201046][/DOUBLEPOST]Јас сум трпелив и чекам на одговори, а ти бегаш од одговарање. Ќе го сметам тоа за твој врвен мисловен домет...
Ок освен стариот и новиот завет со што мислиш дека можеш да докажеш дела Госпот постои?Јас сум трпелив и чекам на одговори, а ти бегаш од одговарање. Ќе го сметам тоа за твој врвен мисловен домет...
Абе на 50 години да дрдориш за кој лајкови добива а кој дава е малку тажно бе брат.
Епа извини брат. Јас не знаев. Можено сум Госпот ама не знам за моите магии сеуште.А бе брат (не знам по кој основ си ми брат, ама ајде...) ја‘ не‘ам 50г. се‘ уште, ама шом све знајш, не знам оти мене ме прашуеш...
Ти реков дека знам што е. Тој што ти е тебе другар.