Зошто не оди кафе без цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
kpbKENGUR напиша:
нигде нема пишано правило за цигара со кафе. тоа дека не иде, важи за пушачите бидејќи стануваат зависни на цигарите, па и до негде навика.
јас сум непушач, па пијам кафе чат-пат, а тоа што не пушам цигара уз него, не значи дека кафето има кисел вкус или е потапа отколку со цигара. кафето си е кафе, но за пушачите тоа е поинаку.
Ама ти си НЕПУШАЧ! Се збори за пушачите кои што пијат кафе, зашто на нив не им иде?

мене никогач не ми пречит кога пиам кафе без цигари а зо цигара нема потреба нити да пиам кафе

точкест напиша:
Ама ти си НЕПУШАЧ! Се збори за пушачите кои што пијат кафе, зашто на нив не им иде?
знам и пушачи што можат да "поминат" со кафе без цигари. ништо страшно. се е до човекот, зависноста, навиката, па и кешот -)

Абе кога имам цигара ко сега што правам пијам кафе и цигара
али можам да преживеам и без цигара кога пијам кафе ништо страшно.

a be toa ti e carska rabota
PI SI KAFE, PI SI TUTUN-AZNOTO SAMO KE SI DOJT

Нема шанси цигара без кафе,ама кафе без цигара ми врви:blaa:Ете баш сеа си пиуцкам кафе,и не ме тера да запалам цигара..:kafe:

Наташа напиша:
Нема шанси цигара без кафе,ама кафе без цигара ми врви:blaa:Ете баш сеа си пиуцкам кафе,и не ме тера да запалам цигара..:kafe:

е и ти сега.Признај дека не е исто кафето со и без цигаре

Ashley напиша:
Мислам дека за пушачите не оди кафе без цигара, бидејќи цигара го снижува притисокот, а кафе го повишува и на тој начин се нормализира притисокот :) :) :)

zakon recenica

Мене кафето не ми оди без цигара затоа што го пијам преблаго, па морам со некоја горчина да го неутрализирам тој вкус. Пијам долго едно кафе, па со него оди скоро половина кутија ...:nemoguce:
Ми држи место и муабетот на Ешли ... имам низок притисок и имам вистинска потреба од кафе, а сум приметила дека само со цигари, а без кафе неможам да функционирам и сум цела омалаксана, особено сабајле кога немам испиено ниту едно.
Чудни филозофии ...:podsmev:

ja ne pusam taka da super mi e vaka da si pijam cafence:kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom