Divider
Seraphim
Кому колку му сечи де. Не е секој за се. Еве јас не знам да лепам плочки и да местам тапети.Добро. Толку знам, толку кажувам. Повеќе и да сакам, не можам.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кому колку му сечи де. Не е секој за се. Еве јас не знам да лепам плочки и да местам тапети.Добро. Толку знам, толку кажувам. Повеќе и да сакам, не можам.![]()
префригани беТака треба.Камо сите да бевме префригани такви.
префригани бе![]()
aham.....i dusa i telo i srce i sve mu zela!!!!Гарант тебе некоја префригана ти ја и*ала мајката ........![]()
aham.....i dusa i telo i srce i sve mu zela!!!!
А најмногу по џебот го опашала изгледа ................![]()
Па дека мудата ги продаде за бубрези затоа.Префригана = фригана = пригана = пржена = препржена??
Далматински - пригано јаје на оку = пржено јајце на око.
Па...Almala е препржена!!!!!!!
--- надополнето: 17 декември 2012 во 20:19 ---
Neli bubrezi mu ostanale.
Јас сум машка спозоруша беА најмногу по џебот го опашала изгледа ................![]()
Глеам несериозност на темава , а ја нешо со емоции тука се напрегамНе бе, во душата боли највеќе, па во срцето па најпосле во џебо
--- надополнето: 17 декември 2012 во 20:22 ---
Па дека мудата ги продаде за бубрези затоа.
Пирате, да не бегаме во екстреми.
Треба да си се скрасиме во средина.
Оти ако станеме ултра модерни и ултра либерални, ќе престанеме да бидеме луѓе.
Такви примери, веќе имаме.
нешто што неможам да го работам и не сакам неможе по секоја цена да го правам поради некаква си еднаквост, а за возврат она ќе добие многу повеќе и внимание и подароци и почитување и се друго што треба.
A што ако жена ти не сака да готви? Ете, не ја влече готвењето, ама е болна да поправи некој електричен уред што ќе се расипе по дома.