Зошто мажите пијат пиво ?!

• Креатор на темата Креатор на темата О|ивер シ
  • Време на започнување Време на започнување
Fail ќе биде доколку жената сака да се рокне, после тоа шо праиме ?:pos:

Пивото е СОК! сокченце,јас пиво пиех вов седмо и осмо одделение треба по жестоко за да ве дрмне бре народе а и ногу е гадно посебно са некаде ка прочитах оти стафорци ставваа вов него малее уфф поарно на баба мачката да обрца в него

Ова батето на рекламата тро на Ибрахимович личи :) Креативна реклама во секој случај!

Пивото е СОК! сокченце,јас пиво пиех вов седмо и осмо одделение треба по жестоко за да ве дрмне бре народе а и ногу е гадно посебно са некаде ка прочитах оти стафорци ставваа вов него малее уфф поарно на баба мачката да обрца в него

Браво.

aKe2I.gif

Ех да си мало старија па да нам сви задиве

И што се сега, се пофали дека не пиеш веќе пиво дека си се префрил на пожестоко, браво. Вие децата само сакате да се истакнете со тоа што пиете жестоки пијалоци. И да ти кажам дека пивото дека е петпати поздраво од твоите жестоки пијалоци.

И што се сега, се пофали дека не пиеш веќе пиво дека си се префрил на пожестоко, браво. Вие децата само сакате да се истакнете со тоа што пиете жестоки пијалоци. И да ти кажам дека пивото дека е петпати поздраво од твоите жестоки пијалоци.
Екскјуз ми? ти ако си пиеш пиво пи си а на мен не ми води рачун шо е поздраво а шо не е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom