Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Финтава е овде шо или си иде или се рока нема fail!Fail ќе биде доколку жената сака да се рокне, после тоа шо праиме ?![]()
Пивото е СОК! сокченце,јас пиво пиех вов седмо и осмо одделение треба по жестоко за да ве дрмне бре народе а и ногу е гадно посебно са некаде ка прочитах оти стафорци ставваа вов него малее уфф поарно на баба мачката да обрца в него
И што се сега, се пофали дека не пиеш веќе пиво дека си се префрил на пожестоко, браво. Вие децата само сакате да се истакнете со тоа што пиете жестоки пијалоци. И да ти кажам дека пивото дека е петпати поздраво од твоите жестоки пијалоци.Пивото е СОК! сокченце,јас пиво пиех вов седмо и осмо одделение треба по жестоко за да ве дрмне бре народе а и ногу е гадно посебно са некаде ка прочитах оти стафорци ставваа вов него малее уфф поарно на баба мачката да обрца в него
Екскјуз ми? ти ако си пиеш пиво пи си а на мен не ми води рачун шо е поздраво а шо не е.И што се сега, се пофали дека не пиеш веќе пиво дека си се префрил на пожестоко, браво. Вие децата само сакате да се истакнете со тоа што пиете жестоки пијалоци. И да ти кажам дека пивото дека е петпати поздраво од твоите жестоки пијалоци.