Зошто машките да го креваат капакот од шољата?

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Па тогаш мочај во кадата или лавабото, па измиј кога ќе завршиш. :icon_roll

Ај во када некако али во лабаво.. ако напраиш бербат и плочки и од страна се па не иде хехехехеехехехе вака фино лепо во шоља... бтв јас си го немам тој проблем со капакот пошо на спрат сум со брат ми така да немам никаков проблем т.е. само коа ќе дојдат на гости другарки ако отидат до ВЦ ако не па си е мое :) хехехехе лудница иначе мн „интересна“ темичка :)

А бре многу сериозно ми ја свативте темава ма почетокот,па гледате дека е во Чек Дис Аут!

А и плус,како што кажа Адриано,има моменти кај што патенто немам време да го отпетлам,ради апансас,а камоли капак да кревам....и после ке се жалате чупинава,оти требало да ја бришите....е па ќе ја бришите ко не го кревате капакот:baeh::baeh:

Нема тука кавги и општо прифатени параметри, кој како си ја наредил. Кај мене дома, на пример, односот е следниов:

број_на_олеснувања_во_WC_школката_кои_се_прават_сo_дигнат_капак<
број_на_олеснувања_во_WC_школката_кои_се_прават_сo_спуштен_капак
од причина што сме четири жени, наспроти еден кутар маж.
Па замислете колку му вадиме очи кога еднаш годишно, по грешка, ептен во брзање, ќе заборави да го спушти капакот по мочање. :nesum:

Жени, воспитајте си го мажот (мажите) за да немате проблеми со капакот.
Мажи, не отворајте вакви теми, ако за бога знате.

Абе, има мнооогу поедноставно решение на проблемот. Ќе се вгради механизамче на шољата што автоматски ќе го спушта (или дига, по договор) капакот после пуштање вода. После нема да има кавги.:toe:
А, не да не "воспитуваат", како што предлага членкава над мене. Ми зувчи како да сакаат да не издресираат.

Абе, има мнооогу поедноставно решение на проблемот. Ќе се вгради механизамче на шољата што автоматски ќе го спушта (или дига, по договор) капакот после пуштање вода. После нема да има кавги.:toe:
А, не да не "воспитуваат", како што предлага членкава над мене. Ми зувчи како да сакаат да не издресираат.
Точно ти звучи, ама членката над тебе се шали. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom