Зошто машките да го креваат капакот од шољата?

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2007
Мислења
3.611
Поени од реакции
2.664
Teмата од Eko - зошто женските одат секогаш во парво wc,ме поттикна да размислам за едно друго прашање!
Имено,верувам дека овој проблем го има секое машко,еве пример јас дома,нон стоп имам проблеми со мајка ми оти не сум го кревал капакот,исто и кога бев на одмор со девојката го имав истиот проблем!!!
Е сега сакам да прашам,Зошто баш ние машките треба да бидеме тие што ќе го креваат капакот од шољата????Зошто да не биди нон-стоп крената,а вие девојките по потреба да ја спуштате???Така јас мислам дека ке има помалку расправии на релација мажи - жени!!!!!!:smir:

П,С
Очекувам безрезевна поддршка од машкиот пол на форумов:wink:

па да не напраат лом ...за секој случај...:)

:) :) :) Еми тогаш,оти да не си стојат кренати,па кога ке имате вие потреба да си ги спуштате,и одкако ке завршите,пак да ги кревате???:baeh:

мислиш со спуштањето на капакот на шољата??
мене лично ми е сеедено,ама вие како кавалери треба да го спуштате за жените се да им биде на готово*idiotic smile*

a zhensko poretko mocha taka da u pravo e choekot treba da bide krenat kapakot a zhenskite da go spushtaat !!

За да не седнеш на нешто што си го измочал предходно...и после тоа да го затвориш целосно за да не ти смрди целото веце, затоа што имаме квалитетни канализации.
Зашто? Ето зашто, зашто да му **** матер зашто:)

Moре глупа тема у пичку материн.
Абе брату,де си пијан ти шо ја отвори темава?
И шо сеа ако се докажи на крајот после 500 00000 постови и речи некој, Абе пеер стварно си у право 200 % гас стопанкин али шо го ебеме жениве, и ќе почнат сеа сите да го креваат капакот? Или да не ти пиштат за капакот?
Ни муабет да не се знаело да напраите,ај сеа јас ќе отворам тема ЗОШТО ЖЕНСКИТЕ МОЧААТ ОД КЛЕЧЕЊЕ А МАШКИТЕ ОД СТОЕЊЕ?
И ќе се даваат коментари како ние машките сме оштетени од стоење дека мочаме и се големи шансите да не погоди еден авион од горе,а и према најновите научни достигнувања се докажа дека најголем процент кај мажите на смртни случаеви биле додека мочале стоејќи. А особено тие што го кревале капакот од шолјата!
Е пази сеа шо праиш...,

Може татко ти или било кој дома да оди да пали цигара скришно во вц, да седни и бербат да се стори. Затоа:pos2:

Па ако идете по логика дека машките мочаат почесто, а не знам дали има врска тоа. Ако го земеме во предвид и идењето по голема нужда кое и машките и женските го вршат седеечки... победува спуштен капак и машки што го креваат на секое мочање. О мај гад, колку глупа тема!

e da brat poradi toa sto maskite odat pocesto i jas mislam deka zenskite se tie sto treba da go spustaat kapakot na soljata!

Наједноставно решение читај долу ......

Кога ќе одат машките да мочат нека си го дигнат капакот и нека го остават дигнат, па кога ќе одат женските ќе го спуштат и нека го остават спуштан.

И така сите ќе живееме среќни и весели до крајот на нашите животи. :toe:

e da brat poradi toa sto maskite odat pocesto i jas mislam deka zenskite se tie sto treba da go spustaat kapakot na soljata!

Дали е навистина така?

Давам предлог Владата да спроведе сè-национално истражување: кој колку пати дневно/неделно/месечно/годишно оди во WC. Да се земе група од еве 500 000 луѓе (добра бројка за национално истражување) и да се води евиденција колку пати оди во WC и како тоа влијае на поставеноста на капакот.

Значи, ако навистина

број_на_машки_мочања > (број_на_машки_кењања + број_на_женски_мочања + број_на_женски_кењања)

односно поточно

број_на_олеснувања_во_WC_школката_кои_се_прават_сo_дигнат_капак >
број_на_олеснувања_во_WC_школката_кои_се_прават_сo_спуштен_капак

тогаш треба да се воведе закон според кој примарната положба на капакот да се прогласи за дигнатата, а секундарна за спуштената. Но сето тоа треба да биде добро документирано, за да нема дискусии во иднина и да се знае како треба да биде.

Во спротивно, ќе мора да се придржуваме до

Наједноставно решение читај долу ......

Кога ќе одат машките да мочат нека си го дигнат капакот и нека го остават дигнат, па кога ќе одат женските ќе го спуштат и нека го остават спуштан.

И така сите ќе живееме среќни и весели до крајот на нашите животи. :toe:

Човек проблемот е главно насабајле кога неможеш да го смириш вепарот!:nesvest:
Што викаат Старите ја га будем он ме буде , он пред мене станан!
Застанат пред шољата капакот не е кренат те мрзи да се наведнеш и си викаш не за џабе чифте носам-и почнуваш нишаниш арно ама прска на сите страни и оп одма проблем!Најубаво насади си орав во дворот и можеш како сакаш да го полеваш и плус ке фанеш поени кај комшиката во зависнот од колкава оддалеченост мочаш:smir::pehar:

Човек проблемот е главно насабајле кога неможеш да го смириш вепарот!:nesvest:
Што викаат Старите ја га будем он ме буде , он пред мене станан!
Застанат пред шољата капакот не е кренат те мрзи да се наведнеш и си викаш не за џабе чифте носам-и почнуваш нишаниш арно ама прска на сите страни и оп одма проблем!Најубаво насади си орав во дворот и можеш како сакаш да го полеваш и плус ке фанеш поени кај комшиката во зависнот од колкава оддалеченост мочаш:smir::pehar:

Па тогаш мочај во кадата или лавабото, па измиј кога ќе завршиш. :icon_roll

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom