Зошто девојките сакаат да ги молиш?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Викторгг напиша:
Од повеќегодишното искуство со спротивниот пол ми стана јасно дека за да постигнеш интимна интеракција од трет вид понекогаш (читај многу често) мора многу да се потрудиш. Јасно е дека и девојките го сакаат истото, ама ете обожаваат да ги молиш, а тие тоа политички коректно го нарекуваат “Да се бориш за нив“. Во ред, ќе играме по ваши правила, само кога на крајот ќе направиме се за вас и “ќе се избориме“, не се чудете што сме ве шутнале како последен партал. Напорни бевте од почетокот.
Да, поентата на темата... Дали вие “се борите“ или попрво би барале друга девојка...
Девојки... зошто го правите тоа???

Drag forumdzijo, si naletuval samo na devojki koi ne poseduvaat drugi vednosti i kvaliteti sem inaetot vo glava....Pa edno mashko vnimanie i borba ne se dobiva so molenje:smir: a demek posle shutkanje:vozbud:
Moj sovet, vo idnina probaj so drugo oruzje vo borbata za edna devojka:smir:

Mozebi sakaat da gi molat za da bidat sigurni deka namerite so nea ne ti se da bides so nea i da ja sutnes,mozebi saka da znae dali ti znaci nesto i dali bi se borel za nea.

M@wEcK0 напиша:
Mozebi sakaat da gi molat za da bidat sigurni deka namerite so nea ne ti se da bides so nea i da ja sutnes,mozebi saka da znae dali ti znaci nesto i dali bi se borel za nea.
а што ако мојата борба е глума за само да те легнам? и, нормално, да те "шутнам" после тоа?

Devojkite sakaat da gi molis bidejki i tie samite ne znaat sto sakaat.

кој рече дека мора да ги молиш? ако сакаат да играат, колкави се шансите некое момче да се откаже? Според мене 90%. Па нека и се случи така неколку пати, па и самата ке види дека не е тоа што се замислува

kpbKENGUR напиша:
а што ако мојата борба е глума за само да те легнам? и, нормално, да те "шутнам" после тоа?

Па претпоставувам дека не си толку расипан:smir:.И ако е лажно се што правиш,би осетила.А и ако се што правиш е лажно...брзо ќе се откажеш.

Za da se najdat u muabet! inaku ke bidi dosadna nivnata odbivnost! LoL:kesa:

<mengele> напиша:
Devojkite sakaat da gi molis bidejki i tie samite ne znaat sto sakaat.

А кога ќе ги помолиш,ќе дознаат што сакаат?

M@wEcK0 напиша:
Па претпоставувам дека не си толку расипан:smir:.И ако е лажно се што правиш,би осетила.А и ако се што правиш е лажно...брзо ќе се откажеш.
не зборев во мое име, но нека ти е -), ќе продолжиме така.
значи, јас тврдам дека нема да осетиш.. тврдам -)) не секој може да глуми "prince charming", ама има и такви. а за откажувањето? откога ќе си го добијам тоа што сакам, текиња?

шо сакам да кажам уствари... не верувај во ова:
M@wEcK0 напиша:
значи, совет од машка гледна точка -))
не дека секој ќе прави тоа што јас погоре го пишав, ама beware...

Викторгг напиша:
Од повеќегодишното искуство со спротивниот пол ми стана јасно дека за да постигнеш интимна интеракција од трет вид понекогаш (читај многу често) мора многу да се потрудиш. Јасно е дека и девојките го сакаат истото, ама ете обожаваат да ги молиш, а тие тоа политички коректно го нарекуваат “Да се бориш за нив“. Во ред, ќе играме по ваши правила, само кога на крајот ќе направиме се за вас и “ќе се избориме“, не се чудете што сме ве шутнале како последен партал. Напорни бевте од почетокот.
Да, поентата на темата... Дали вие “се борите“ или попрво би барале друга девојка...
Девојки... зошто го правите тоа???

da, sakame da se"borite za nas" zosto , dava "sigurnost" bar 50posto de ti znacam nesto. mislam ti ako mi se javuvas sekoj den, mi obratuvas paznja, gledam me slusas go cenis moeto mislenje normalno deka ke te zasakam. samo za toa treba da pomine vreme a na tebe ako stvarno ti se svigam ke pocekas. doverbara ne e lesna rabota i ne se dobiva za edna nedela. posebno od toa sto ni se slucilo od minatite razocaruvanja e potrebno stvarno pob=veke vreme za pak da mu se doveris na nekoj:smir:

Almighty Nane напиша:
da, sakame da se"borite za nas" zosto , dava "sigurnost" bar 50posto de ti znacam nesto. mislam ti ako mi se javuvas sekoj den, mi obratuvas paznja, gledam me slusas go cenis moeto mislenje normalno deka ke te zasakam. samo za toa treba da pomine vreme a na tebe ako stvarno ti se svigam ke pocekas. doverbara ne e lesna rabota i ne se dobiva za edna nedela. posebno od toa sto ni se slucilo od minatite razocaruvanja e potrebno stvarno pob=veke vreme za pak da mu se doveris na nekoj:smir:
Прочитај го уште седум ипол пати постот кој го цитираше и напиши пак. Незнам ти колку години имаш, ама јас сигурно не планирам деца со тебе, и целата работа околу нашето дружење е да си поминеме убаво, да се гушкаме, смееме и се она што не прави среќни. Да, сексот не прави двајцата многу среќни... жал ми е што сеуште сексот го разбираме како средство за манипулација и оружје а не како чин во кој треба да уживаме...

јас на пример мразам да ме молат!доволно сум возрасна за да можам на фин и културен начин да дадам до знаење дали нешто сакам или не....и тоа го правам недвосмислено така да секогаш знаеш на што си со мене! молење ти е глумење лудило без потреба!

Некој женски размислуваат како у пусто турско не ми се верува еј.Тотално го ценам мислењето на Виктор и тоа што сака да го покаже докаже.Во секој случај постојат различен тип на девојки но повеќете се со затуцано размислување(ПУСТО ТУРСКО,аka Попова Радмила).Незнам на кој пост беше погоре некој напиша нешто у стил на "ако ти се свиѓам ќе почекаш",ахахах на ова се згазив од смеење :) Ја може на шалтер да чекам у болница или у некоја слична установа која располага со чекалници ама тебе да те чекам Мало Сутра :) И мислам глупо е што цело време се спомнува да тоа дека машкото требало да се потруди?? зашто женското да не се потруди?? Многу е потценувачки погледот на ваквиот став према машките,демек ние сме папаците што треба да докажуваат само ??? Ваквите размислувања ми се безврска и се надевам ќе дојдат и времиња кога ќе имаме по слободно размислување од тоа што е сега.

Молење....ех...де...
Нема молим те молим те...али има ЗАШТО ДА НЕ?
Затоа што...
СЕКОЈ одлучува како да се постави пред некоја особа...пред секоја не е исто...тоа е СИГУРНО!
Има моменти кога ти е дојдено само за забава...и кога ке биде...сакаш???
НЕКАМ!
Одјеби!
А има и моменти кога ти звони телефонот..и ти вика дојди сакам да се забавуваме сама сум дома....моите отидоа .....
Е не е секогаш исто...зависи од расположение според мене...
На никој не му се случило да легне некоја уште незапознати ко што треба?
Нема ВРСКА...АКО ЛОВЕЦОТ многу моли има шанси да остане со ПУШКАТА ВРАКА и да ја ПОЛИРА!!
:)
А има моменти кога можи да каже ова е срекен ден...за мене...
Опа.....
Се е од моментот...а што сте малце малце малце одпојке ДИГНАТИ...без ШТИКЛИ....сте....
Немој да летате....немој....ке ви снема гориво дека не ве наполнале....поради таквото однесување па ке останете такви и право на КАМЕН...
N*JOY UR LIFE!!!

П.С. НО ХАРД ФИЛИГС!:)

ne se slozuvam dek asite bas sakaat da gi molis;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom