Зошто девојките одат секогаш во WC во парови?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Локација
Струга
Sigurno bilo koj shto se "nashol" blizu do vrata od WC na nekoj noken club ili kafic, ili makar shto izlegol vo drushtvo na zenski..... primetil deka sekogash spored nekoe nepishano pravilo odat vo WC vo parovi.... t.e. dve devojki zaedno...

Bash me interesira koj ke dade potocna "definicija" na ovoj interesen fenomen.... :lol:

Mozda e za ovaa drugata da i kaze da ne i kapnalo neshto na pantalonite posle brishenje.... :?: :lol: posebno ako nosat posvetla boja... :wink:

Toooooooooooooooooooo eko ... da znaes kolku pati sum go prasuval ova....

I u pabot koa sedevme u Ohrid otidoa divine i FortunE, pa Devilish i Ninja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aj sea da vi turam edno pitanje i ja
Zosto?

Море Ековштино, ми навлагаш у необјавениот труд :lol: Ти симнуем проценат ако не ги наведеш релевантните извори на темава, да си знаеш. А си знаеш :lol:

Izvori na muabetov se: Aceva....Jas.... i "Norvezhanecot"... a kako start na celiot muabet beshe bash toj moment spomnat od StenmarC... :lol:

Затоа што е боље да паднеш у депресија него у септичка јама. Ете затоа!

hehehehehehhehehehe temavaaaaaaaaaaa
Abre kako mozish da prashash zoshto odime po dve? Ednata ja drzi kvakata, za ne naleta nekoj mazjak vo megjuvreme (ne deka ke i se sloshi na tipkata)... Si gi drzime tashnite i si prskame parfemi :D :D

SuperGirl напиша:

Iiijjjj da beeeeeeeeeeeeeeeeeee zaboraiv ... curive mochaat klechejki, a ne stoechki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SuperGirl напиша:
Значи санитарен е проблемот - ова прашувам со затнат нос.

Eh sea i ti.... poveketo Wc-ja imaat brava na vrata.... tashnite skoro sekogash gi ostavate na masata.... a ne sum slushnal bash deka vo tolku javno mesto nekoj mazhjaci vleguvaat vo zensko wc.... taka da ne vrtite mnogu okolu tuku kazite zoshto :?: :P

SuperGirl напиша:

Ne zboram za 18-ti vek.... sega kolku shto znam se sedi pomina modata na klechenjeto....znam deka malku gadno vi ide da sednete na sholjata... ama sepak imate shema... oblozuvanje na toaletna naokolu... ova ona....
Ajde seushte cekam nekoja jaka pricini malku da mi e pojasno... :wink:

Eko1 напиша:
Eh sea i ti.... poveketo Wc-ja imaat brava na vrata.... tashnite skoro sekogash gi ostavate na masata.... a ne sum slushnal bash deka vo tolku javno mesto nekoj mazhjaci vleguvaat vo zensko wc.... taka da ne vrtite mnogu okolu tuku kazite zoshto :?: :P
Ne e tochno deka povekjeto wc-nja imaat bravi, site se ispokrsheni... Tashna NIKOGASH ne ostavam na masa... I ne bidi siguren deka ne vleguvaat mazjaci vo zensko wc! Zoshto mislish deka zenskite tolku chesto odime vo wc? :D :D :roll:

FortunE напиша:
Eko1 напиша:
Ne e tochno deka povekjeto wc-nja imaat bravi, site se ispokrsheni... Tashna NIKOGASH ne ostavam na masa... I ne bidi siguren deka ne vleguvaat mazjaci vo zensko wc! Zoshto mislish deka zenskite tolku chesto odime vo wc? :D :D :roll:

I dzirkaat muskive ....
FortunE ti beshe taa so crvenata tanga ili divine???? :P :P :P :P :P :P :P

Eko1 напиша:
SuperGirl напиша:

Ne zboram za 18-ti vek.... sega kolku shto znam se sedi pomina modata na klechenjeto....znam deka malku gadno vi ide da sednete na sholjata... ama sepak imate shema... oblozuvanje na toaletna naokolu... ova ona....
Ajde seushte cekam nekoja jaka pricini malku da mi e pojasno... :wink:

А? Не ставам моје дупе на секакви шољи па марак ми пукнал мочен меур!

StenmarC напиша:
FortunE напиша:
Eko1 напиша:

I dzirkaat muskive ....
FortunE ti beshe taa so crvenata tanga ili divine???? :P :P :P :P :P :P :P
Si vlegol vo pogreshna vrata! Divine ne znam, ama jas ne nosev crvena (ne mi odgovarashe na oblekata) :D

SuperGirl:
znaci spored toa kolku shto svativ jas ti odish non stop so drugarkata vo wc bidejki dodeka ti "mochkash" taa te drzi za race za tvoje dupe da ostane nedoprano od valkanata sholja..... taka :?:

Hhhmmm.... znaci zatoa poveketo devojki imaat epten ubavo razvieni muskuli na racete.... jas pak sve se mislev deka toa im e od vezbanje na spravi.... :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom