- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 20.231
- Поени од реакции
- 12.339
Ovaa tema bolje da ide vo humor
cirkus se site.
cirkus se site.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cirkus se site.@Ocajna ostaj go vlade na mira da uzhiva vo Saharskiot pesokImalo i susni periodi, ne velam ne![]()
Секој треба сам за себе да си гледа, не за други.Тој секое ќоше во Сахара добро го познава само глуми ваму нешто, имало сушни периоди, божеми до оаза сопирал камила да се напие водиче![]()
Де сеа да земеме да рикаме ваму,да лиеме крокодилски солзи.Секој треба сам за себе да си гледа, не за други.
Плачи ако тебе не те кова некој а за други не се замарај дали им било суша или тропски дождови.Де сеа да земеме да рикаме ваму,да лиеме крокодилски солзи.
Па што се опседнувате 15 години на 250 страни какви мажи сакале девојките? Плачете си ако не ебете не тука реферати и експертизи да пишувате.Плачи ако тебе не те кова некој а за други не се замарај дали им било суша или тропски дождови.
А овде муабетот за ебење е или за ЉубоФ?Па што се опседнувате 15 години на 250 страни какви мажи сакале девојките? Плачете си ако не ебете не тука реферати и експертизи да пишувате.
Da si bidam iskren, ni oddaleku ne mozam da se tokmam so tvoeto seksualno iskustvo.Тој секое ќоше во Сахара добро го познава само глуми ваму нешто, имало сушни периоди, божеми до оаза сопирал камила да се напие водиче![]()
Zatoa sega preku glava ti e i od vlaga, voda, dozd, prskanje i potpolno te razbiram. I mene bi mi se smacilo od tolku godini neprekinato vrnezlivo vreme iskreno da ti kazam 
Па циркус ќе е, кога сите на памет зборат!Ovaa tema bolje da ide vo humorcirkus se site.
Ај ние не сме ебеле и сме пишувале реферати...ама кај тебе тарантули шетаат у гаќи штом најде на нас да ни делиш памет.Па што се опседнувате 15 години на 250 страни какви мажи сакале девојките? Плачете си ако не ебете не тука реферати и експертизи да пишувате.
Тебе те ебе ли некој и зошто не ?Па што се опседнувате 15 години на 250 страни какви мажи сакале девојките? Плачете си ако не ебете не тука реферати и експертизи да пишувате.
Ајде, ајде напиши некој реферат како лоши дечки ебат повеќе од вас "добрите" кме кме кме кме. 15 години ред солзи ред мрсули пошо не ебете колку што сте си умислиле дека треба да ебете. Кме кме кмеТебе те ебе ли некој и зошто не ?
Не пишувам ништо, јас сум лошо момче. Џабе не сум потпишан бараба. Само се солидализирам со браќата што настрадале од сексусално исфрустрирани створови со лик на жена.Ајде, ајде напиши некој реферат како лоши дечки ебат повеќе од вас "добрите" кме кме кме кме. 15 години ред солзи ред мрсули пошо не ебете колку што сте си умислиле дека треба да ебете. Кме кме кме