Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
@Ocajna ostaj go vlade na mira da uzhiva vo Saharskiot pesok
Тој секое ќоше во Сахара добро го познава само глуми ваму нешто, имало сушни периоди, божеми до оаза сопирал камила да се напие водиче :pos:

Тој секое ќоше во Сахара добро го познава само глуми ваму нешто, имало сушни периоди, божеми до оаза сопирал камила да се напие водиче :pos:
Секој треба сам за себе да си гледа, не за други.

Де сеа да земеме да рикаме ваму,да лиеме крокодилски солзи.
Плачи ако тебе не те кова некој а за други не се замарај дали им било суша или тропски дождови.

Плачи ако тебе не те кова некој а за други не се замарај дали им било суша или тропски дождови.
Па што се опседнувате 15 години на 250 страни какви мажи сакале девојките? Плачете си ако не ебете не тука реферати и експертизи да пишувате.

Па што се опседнувате 15 години на 250 страни какви мажи сакале девојките? Плачете си ако не ебете не тука реферати и експертизи да пишувате.
А овде муабетот за ебење е или за ЉубоФ?

Da si bidam iskren, ni oddaleku ne mozam da se tokmam so tvoeto seksualno iskustvo.
Raka ti pustam tuka. Ti sprema mene si dozdovnata suma vo Amazon. Kaj tebe dozdovna sezona bila 24/7, 365 dena vo godinata i toa so godini i godini i godini i goooodini. Pretpostavuvam ne te isprskal samo onoj koj se brzal vozot da go fati :cautious: Zatoa sega preku glava ti e i od vlaga, voda, dozd, prskanje i potpolno te razbiram. I mene bi mi se smacilo od tolku godini neprekinato vrnezlivo vreme iskreno da ti kazam ;)

Ај ние не сме ебеле и сме пишувале реферати...ама кај тебе тарантули шетаат у гаќи штом најде на нас да ни делиш памет.

Тебе те ебе ли некој и зошто не ?

Тебе те ебе ли некој и зошто не ?
Ајде, ајде напиши некој реферат како лоши дечки ебат повеќе од вас "добрите" кме кме кме кме. 15 години ред солзи ред мрсули пошо не ебете колку што сте си умислиле дека треба да ебете. Кме кме кме

Ајде, ајде напиши некој реферат како лоши дечки ебат повеќе од вас "добрите" кме кме кме кме. 15 години ред солзи ред мрсули пошо не ебете колку што сте си умислиле дека треба да ебете. Кме кме кме
Не пишувам ништо, јас сум лошо момче. Џабе не сум потпишан бараба. Само се солидализирам со браќата што настрадале од сексусално исфрустрирани створови со лик на жена.
Ајде мрш сега у кујна и покажи дека си домаќинка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom