Зошто девојките кога имаат ПМС се нервозни и депресивни?

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте неподносливи кога имате ПМС

• Вкупно гласачи
    116
Od Siki

Mene ponekogas mi se slucuva da zapadnam u depresija i da bidam nervozna,ali toa e mnogu retko.

Ми се зголемува апетитот...Не сум нервозна и депресивна.

Neznam za drugive ama jas nemozam da trpam zenski u PMs . Samo se zalat de ova de ona, ja znam deka e toa golema bolka ama stisni zabi i kuti ne tuku kukumljavkaj na cel glas celo drustvo da znae deka treba da dobies. Taka li e?

Ne da sum nepodnolsliva..tie dena ne znam ni jas samata ne mozam da se trpam a kamoli tie okolu mene,go gubam apetitot skros nisto ne mi se klava v usta,ne mozam da spijam ko so treba.Se mi e poremeteno tie dena uzas sum ,site podaleku od mene:):)

uuuuf katastrofa,maski rod ednostavno nemozam da podnesam neznam zasto,stomak pocnuva da me boli 1 nedela pred da dobijam,ili placam ili se karam,nemam zelba za nisto.Od koa ke dobijam 1 den nemozam da mrdnam od bolki a posle se e normalno :)

koa imam pms stomakot mnoogu malce me boli, skoro ne ni primetuvam deka imam PMS... ina4e za toa dali sum podnosliva Sum... na momenti sum po malce depresivna, onaka si pla4am za bez vrska, ali bitno ne sum histeri4na ili pregolema pla4ka... u granici na normala(i hope so:)--barem nemam problemi so stomakot:))

ponekogas koga sum vo PMS sum mnogu nervozna!Ponekogas ne ni osekam!

Ако ми е лош период, да, сум многу нервозна и реагирам и на банални ситници. Ако е се нормално, се поднесувам и сум добра:)

Imav maka vo tinejdzerski denovi. Posle toa ukapirav deka intenzivno vezbanje i seks tokmu pred datata za dobivanje, mi gi resava site bolki.

A fakt e, hormonite vlijaat na zgolemenata senzibilnost.

Иако сум машко и мене ме погаѓаа ПМС на мојата сегашна жена.Кога ќе родите сето тоа ќе го снема.Тоа не е само од мое искуство туку и од искуството на друѓите бидејки на оваа тема многу сме дискутирале.

Pa togas se custvuvas kako vo peleni prvo. Vtoro organizmot funkcionira poinaku vo toj period. Normalno e da ima nervoza i negoduvanja, barem malku. Zavisi kaj kogo kako

ПМС? Дефинитивно имам и сите го приметуваат. Понекогаш паѓам во депресии,но најчесто сум нервозна и се дерам на сите.:nesum: А и друга,за мене чудна работа е што не ми се јаде ич тогаш

Девојки не се лутете, ама во тој период стварно понекогаш сте неподносливи...

Ne sum nervozna tuku pagam vo depresija so nikoj ne mi se razgovara i mnogu mi se place toj period.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom