Зоран Заев приведен!

• Креатор на темата Креатор на темата SV-Strange
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
togas spored tebe dovolno e vlastta samo da ima identifikuvan politicki sistem makar toa da e nesekularna i nedemokratska.
Еве пример како не можеш да функционираш ако демократски се однесуваш во држава како нашата....администрацијата е на СДС ..ВМРО доаѓа на власт и доколку недемократски не ги искорениш тие ќе те блокираат ќе ти крадат документи за да ги однесаат во штабот на СДС ќе кочат секакви проекти итн.итн.
Затоа небива така

slusaj ti koj i da si. se pravis mnogu drzok po forumot gi branis portokalovite duri do nivo na BEZGRESNI. za se ti se krivi SDS! Kriminal ima samo vo SDS nikako vo Vmro! Grueski e CESEN ne ne GRUEVSKI E SVETEC, ne ne GRUEVSKI E BOG. e ne izgleda od trite najdolgoto e a toa e uste eden obicen politicar vodac koj pretendira za propalica kako i mnogu drugi!!! taka da SAMOKRIRIKATA gospodine e edna od demokratskite osnovi no za zal zastapenosta vo nasava majka Makedonija e na skoro nulta nivo! pozz:salut:

А ти шо си партиски пион, си се знае.

Инаку кој ќе кисне до 3 сабајле на форум да замара.

slusaj ti koj i da si. se pravis mnogu drzok po forumot gi branis portokalovite duri do nivo na BEZGRESNI. za se ti se krivi SDS! Kriminal ima samo vo SDS nikako vo Vmro! Grueski e CESEN ne ne GRUEVSKI E SVETEC, ne ne GRUEVSKI E BOG. e ne izgleda od trite najdolgoto e a toa e uste eden obicen politicar vodac koj pretendira za propalica kako i mnogu drugi!!! taka da SAMOKRIRIKATA gospodine e edna od demokratskite osnovi no za zal zastapenosta vo nasava majka Makedonija e na skoro nulta nivo! pozz:salut:
Грујо ви е кошмар а ??Нека нека така требит

ajde ajde evropa here we come:):)pametno mislam ne go uapsile za kur kejf,mora da imaat nesto protiv nego,ne deka sum protiv covekot ama ne bi go apsele da e cist:)a toa sto vikas strumica london za site gradovi toa vaka ti ide:covekot se tereti za 7 500 000 evra,znaci milionce u dzeb ,milionce na ovie pionive,2 za sds za izbori,i milonce za strumica drugite u drzava.e sea drzavata da go ima negovoto milionce,i na tie drugite pioni,i na sds,kje ima plus 4 miliona evra sto mozat da se rasporedat na mn gradovi da se naprrai nesto.a vaka za 2.5 miliona nekolku grada kje napraat nesto onaka malce.i ne e samo zaev,tragedija e sto site kradat i so nesto malce sto kje napraat odma bravo majstore super si.ne ide taka,zatoa neame nisto u gradovite:S:Stragedija

ajde ajde evropa here we come:):)pametno mislam ne go uapsile za kur kejf,mora da imaat nesto protiv nego,ne deka sum protiv covekot ama ne bi go apsele da e cist:)a toa sto vikas strumica london za site gradovi toa vaka ti ide:covekot se tereti za 7 500 000 evra,znaci milionce u dzeb ,milionce na ovie pionive,2 za sds za izbori,i milonce za strumica drugite u drzava.e sea drzavata da go ima negovoto milionce,i na tie drugite pioni,i na sds,kje ima plus 4 miliona evra sto mozat da se rasporedat na mn gradovi da se naprrai nesto.a vaka za 2.5 miliona nekolku grada kje napraat nesto onaka malce.i ne e samo zaev,tragedija e sto site kradat i so nesto malce sto kje napraat odma bravo majstore super si.ne ide taka,zatoa neame nisto u gradovite:S:Stragedija

a kako ke gi objasnis stanovite na majkata od peltekot gruevski i palatite na vasiot Lubco ?

Грујо ви е кошмар а ??Нека нека така требит
e sea sam se stavas vo kopka be prijatele. mene grujo ama bas ic ne me plasi, bas mi e bezopasen. Tuku ako nekoj od nesto se plase toa e grujo.
na primer od nekoi licnosti od opozicijata, nekoi so poveke mnooogu poveke um i idei od nego kako sto e i Zaev! ama za zal toa e vo nasata zemja SAMODESTRUKTIVNOSTA! samo da ne bide kasno koga ke se svesti narodot!:jaj:

a kako ke gi objasnis stanovite na majkata od peltekot gruevski i palatite na vasiot Lubco ?
Љупчо е ајдучиште исто како овие од СДС...а што не може мајка му на фирерот стан да си купи..зошто бе да нема станови????

Treba da se svesti i narodot ama i nasiot narod malku e glup. da odime na edna prodavnica ke vidime deka za edna godina nema proizvod sto ne e poskapeno, ekonomijata ni e nula, nadvoresnata politika katastrofa, za obrazovanieto i kulturata da ne pravime muabet. i pak odat da glasat za fasistite.

slusaj ti koj i da si. se pravis mnogu drzok po forumot gi branis portokalovite duri do nivo na BEZGRESNI.
za se ti se krivi SDS! Kriminal ima samo vo SDS nikako vo Vmro! Grueski e CESEN ne ne GRUEVSKI E SVETEC, ne ne GRUEVSKI E BOG. e ne izgleda od trite najdolgoto e a toa e uste eden obicen politicar vodac koj pretendira za propalica kako i mnogu drugi!!! taka da SAMOKRIRIKATA gospodine e edna od demokratskite osnovi no za zal zastapenosta vo nasava majka Makedonija e na skoro nulta nivo! pozz:salut:

Па и ти се правиш дрзок и ги напаѓаш портокаловите дури до ниво на опсесија :toe:

На кого му фали самокритика сам процени, твојот суд за мене не важи.

И не придодавај драма во случајов, ако имаш цврсти аргументи нема да може некој да ти противречи. Ама кога цапкаш во блуваници и ништо повеќе..барем не се фрустрирај кога нема да ти се допадне нечие мислење.

Љупчо е ајдучиште исто како овие од СДС...а што не може мајка му на фирерот стан да си купи..зошто бе да нема станови????

da be lubco e ajdut ama da ne zaboravime deka peltekot e negov ucenik, a isto taka i toj go udri nozot od pozadi na lubco. da ne bese lubco deneska nemase gruevski da postoi kako `politicar`. a kazi mi kako mozes da kupis nekolku stanovi so penzija od medicinska sestra. daj ja receptata pa i nie da kupime stanovi so obicna plata.

e sea sam se stavas vo kopka be prijatele. mene grujo ama bas ic ne me plasi, bas mi e bezopasen. Tuku ako nekoj od nesto se plase toa e grujo.
na primer od nekoi licnosti od opozicijata, nekoi so poveke mnooogu poveke um i idei od nego kako sto e i Zaev! ama za zal toa e vo nasata zemja SAMODESTRUKTIVNOSTA! samo da ne bide kasno koga ke se svesti narodot!:jaj:
Абе брат знам дека не се плашиш и не треба??А дека комењаркиве се плашат и тоа како ѓавол од крст тоа е факт.Ти мора да не си комењар.А народот се свести виде и самиот 480 000 гласа тоа е народот.

da be lubco e ajdut ama da ne zaboravime deka peltekot e negov ucenik, a isto taka i toj go udri nozot od pozadi na lubco. da ne bese lubco deneska nemase gruevski da postoi kako `politicar`. a kazi mi kako mozes da kupis nekolku stanovi so penzija od medicinska sestra. daj ja receptata pa i nie da kupime stanovi so obicna plata.
Штедела си купила..
А кажи ми иначе те плаќаат клетниците од СДС да лаеш по форуми или овака самоиницијативно од љубовта према Рада и Бане

Ко маалски копиљаци почнавте да звучите сите.
Онака, седнати на клупа, „дискутираат“ за комуњари и вмровци со пиво во рака.

Аман, да не може едно нормално мислење да се прочита. Ќе добие впечаток човек дека чита дневник на политички штаб, а не форум за дискусии. Пцуење, клеветење, измислици, по некоја вистина и многу рекла-казала. Некои 7-8 души отстранив од темава и уште читам срања. Па уште и деца од 15 години нашле да пишуваат за економија и организиран криминал. Легнете си, 3:40 помина.

Ја заклучувам темава, исцрпена е дискусијата.
Ако има новости од процесот на судењето, ќе биде отворена повторно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom