Зобајте-кампања за 500.000 евра

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Оти еве грујче вели 50% биле дебели на шо личи тоа.

Така е ако се дружиш само со Миленко, Јанко и Мирка :)

Давање 500.000 евра за борба против обезитетот, а од друга страна хранење на тројца такви, тоа е антикампања на дело.

Така е ако се дружиш само со Миленко, Јанко и Мирка :)

Давање 500.000 евра за борба против обезитетот, а од друга страна хранење на тројца такви, тоа е антикампања на дело.
Дарди оти бе вие во последно време активни на протести не поведете еден протест против лошава состојба?

Дарди оти бе вие во последно време активни на протести не поведете еден протест против лошава состојба?
А некогаш било добро?

Па истите и сл.работи дури и полоши правеа и синте кога беа на власт.

И никогаш не сум ги плукал само сум кажувал дека не треба така

А сега треба да се сврти вниманието се прави или се спрема нешто

kako taka ne me chitash ,a ne propushtash da mi replicirash ,ili toa od tepka go praish ,na nevideno ??????
okolu obrazovanieto ne bi ,ke skoknam ovoj del !
koj drug sum go otkazala ,neznam ? samo ti si mi vaka nesimpaticen ,ili sum zaboravila ,ke me potsetish ?moram da ti priznam znaesh kolku "mi se dopaga "shtrakam dnevno ,zatoa tvrdam deka ima ubai ,pametni ,uceni luge na forumot ,ne beri gajle
ti od 10 00 casot si na smena ?
okolu zaclenuvanje ne beri gajle ,ima tuka polno clenovi ,no da moesh da urgirash toa shtabceto za internet druzba shto vi e da go zatvorat ,znaesh shto raat ke bideme
Сега јас кога ти велам среди си ги мислите , ти мислиш мајтап ти правам. И после се чудиш зошто онака само ке прелетам преку твојот пост колку да видам какви глупости имаш пишано. Ајде врати се на втора страна најдолу и види што имаш таму пишано или ај да не се мачиш:
samo shto gi spomnav ,eve go prviot
prosti ne ti repliciram na tebe praam muabet so chlenovite na forumot ,ic ne mi repliciraj ,dogovoreno

Инаку ете да не ти кршам атер не ти реплицирам повеќе, слободно полемизирај со учените, паметните и убавите( не дека не сум убав и симпатичен, паметен и донекаде школован ,ама ај нека ти биди. Само да знаеш дека длабоко ме навреди со тоа дека не ти сум симпатичен, така да си знаеш :()

Едно време почувствував будење и реакции, дојдоа изборите и го видов резултатот се попарив. Оддалеку. Велам кога јас можев на две години владеење да сфатам дека овие дошле да крадат исто како претходните кои ги раневме десет години, зошто му е тешко на народов да сфати. Колку време му треба „цицање“, зарем не ја научија лекцијата од претходните. И тогаш светнаа резултатите 90% поддршка. Кренав раце пријателе. Потоа видов и кои гласале солзи на очи ми дојдоа зарем и они можеа ова да го дозволат. После се навикнав. Сега ги кривам оние што ги гласаат. Е тие ми се криви, не ми е крива владата таа дошла да краде бре.

А само кога ќе ми текне колку бев среќна 98ма кога победија урлав еј од радост. Крај на криминалот ни беше паролата. Или доста е политички. И после пријателе, после истите тие ни донесоа војна пријателе умреа мои блиски. А тие што ги убија ги седнаа во влада. А потоа, потоа дојдоа криминалците и круна на се апашиве. Што сум должна и овие неписмени да ги ранам 10 години.

Леа, искрено те ценам како личност но цитираново не го ценам.
Зборуваш за време кога државава беше на најтупо ниво, најлесно се крадеше и манипулираше, еден спот на мтв и твои се изборите.
Но има други ствари тука, јасно дека праат глупости, се краде преку вакви кампањи, проекти, офшор и се тоа натаму но направија Леа, направија.
Ако тргнеме барем од наједноставното, интернат за средношколци не се плаќа, нели? Епа пред 7-8 години тие пари за интернат не ти стасуваа само да дааш лево десно низ одговорните на павалјоните, рекетчиња ова она.
Да збориме реално, тргнав од наједноатавно. И да се надоврзам на темава, искрено, во местово каде што живеам, според мои гледишта 80% не му текиња да вози брзо после кампањата за заштита во сообраќајот. Тоа да.
А за оваа незнам како ќе се покаже.
А и верувај, подобро е да крадат од кампањи, него ли од запленета полициска роба, знаеш, хероинче, министер во тренерчиња. И така натаму :)

Ако ги слушаш луѓето колку се огорчени, гневни, револтирани ... тоа е најголемиот протест виден во Македонија, ама тивок , во собите, во кафаните...

Ретко кој го гледа проблемот на здравата исхрана, имаат поважни работи луѓето.

Си слушам две мајки разговараат , едната ја прашува другата, дали твојот син успеа да излезе негде надвор, и таа со разочарување и негира ... и двете беа незадоволни што синовите сеуште им се тука, жалејќи се за немаштија. Тоа се деца излезени од нивното тело, но мајките сакаат да ги видат илјадници километри подалку, не дека не ги сакаат, туку напротив.[DOUBLEPOST=1413664716][/DOUBLEPOST]
А некогаш било добро?

Па истите и сл.работи дури и полоши правеа и синте кога беа на власт.

И никогаш не сум ги плукал само сум кажувал дека не треба така

А сега треба да се сврти вниманието се прави или се спрема нешто

23 години одиме назад, кој рече дека некогаш било подобро, нашиот пад е толку долг што мислиме дека провалијата нема крај. Ќе го допреме ли наскоро дното , за да почнеме да се кренеме пак ?

Последно уредено:
Леа, искрено те ценам како личност но цитираново не го ценам.
Зборуваш за време кога државава беше на најтупо ниво, најлесно се крадеше и манипулираше, еден спот на мтв и твои се изборите.
Но има други ствари тука, јасно дека праат глупости, се краде преку вакви кампањи, проекти, офшор и се тоа натаму но направија Леа, направија.
Ако тргнеме барем од наједноставното, интернат за средношколци не се плаќа, нели? Епа пред 7-8 години тие пари за интернат не ти стасуваа само да дааш лево десно низ одговорните на павалјоните, рекетчиња ова она.
Да збориме реално, тргнав од наједноатавно. И да се надоврзам на темава, искрено, во местово каде што живеам, според мои гледишта 80% не му текиња да вози брзо после кампањата за заштита во сообраќајот. Тоа да.
А за оваа незнам како ќе се покаже.
А и верувај, подобро е да крадат од кампањи, него ли од запленета полициска роба, знаеш, хероинче, министер во тренерчиња. И така натаму :)

Велат во една пропаганда во време на сдсм македонија 5% користеше нет во наше време 65%. Тоа е најглупото нешто што го имам прочитано во мојот живот и секогаш ќе го користам како пример. Убаво што го спомена. Нормално дека во 95 технологија и нетот не е ист како во 2014 нели. Денес е бесплатен речиси во цел свет. Така да они ништо не направија туку технологијата си го прави своето.
Ова да почнам од наједноставното нели :)

За другиот муабет несакам ни да коментирам, особено последниов дел запленета роба. Барем јас работам со царина и јас знам колку и која роба се запленува и кој колку зема а колку е пропишано да зема за анализа. Овие ти се правосмукалки, сивоња по нашки. Тие на тв уапсените се што несакаат да делат. Мито има ко оче наш, само тарифа е покачена.

И за крај ќе се согласам дека направија. Пара намлатија за следни 100 генерации.[DOUBLEPOST=1413665571][/DOUBLEPOST]
Ако ги слушаш луѓето колку се огорчени, гневни, револтирани ... тоа е најголемиот протест виден во Македонија, ама тивок , во собите, во кафаните...

Ретко кој го гледа проблемот на здравата исхрана, имаат поважни работи луѓето.

Си слушам две мајки разговараат , едната ја прашува другата, дали твојот син успеа да излезе негде надвор, и таа со разочарување и негира ... и двете беа незадоволни што синовите сеуште им се тука, жалејќи се за немаштија. Тоа се деца излезени од нивното тело, но мајките сакаат да ги видат илјадници километри подалку, не дека не ги сакаат, туку напротив.

Факт е дека албанците на дуи и плаќаат голем рекет, туку оти не протестирате како што пример искачате илјадници за едно знаме. Зошто е тивок за економија, а гласен за се останато?

Велат во една пропаганда во време на сдсм македонија 5% користеше нет во наше време 65%. Тоа е најглупото нешто што го имам прочитано во мојот живот и секогаш ќе го користам како пример. Убаво што го спомена. Нормално дека во 95 технологија и нетот не е ист како во 2013 нели. Денес е бесплатен речиси во цел свет. Така да они ништо не направија туку технологијата си го прави своето.

За другиот муабет несакам ни да коментирам, особено последниов дел запленета роба. Барем јас работам со царина и јас знам колку и која роба се запленува и кој колку зема а колку е пропишано да зема за анализа. Овие ти се правосмукалки, сивоња по нашки. Тие на тв уапсените се што несакаат да делат. Мито има ко оче наш, само тарифа е покачена.

И за крај ќе се согласам дека направија. Пара намлатија за следни 100 генерации.
А сите конци ги држи еден човек.Алал да му е.Тоа се вика способност.

Велат во една пропаганда во време на сдсм македонија 5% користеше нет во наше време 65%. Тоа е најглупото нешто што го имам прочитано во мојот живот и секогаш ќе го користам како пример. Убаво што го спомена. Нормално дека во 95 технологија и нетот не е ист како во 2014 нели. Денес е бесплатен речиси во цел свет. Така да они ништо не направија туку технологијата си го прави своето.

И за крај ќе се согласам дека направија. Пара намлатија за следни 100 генерации.[DOUBLEPOST=1413665571][/DOUBLEPOST]

Факт е дека албанците на дуи и плаќаат голем рекет, туку оти не протестирате како што пример искачате илјадници за едно знаме. Зошто е тивок за економија, а гласен за се останато?
Леа

интернАт, значи интернАт, не интернЕт, тоа не, туку интернАт

Ученички дом.

Леа

интернАт, значи интернАт, не интернЕт, тоа не, туку интернАт

Ученички дом.
Сори интернет прочитав. Уште полошо да тргнам од студенските домови денес кои се исти како во 95та или немора? :)

Сори интернет прочитав. Уште полошо да тргнам од студенските домови денес кои се исти како во 95та или немора? :)
tumblr_m80d2wbL341rsv00oo1_500.gif

Абе оф леле, реков дека промената е во тоа што се бесплатни за средношко...

чекај малце, во процес на откажување на цигари беше ти, забораив јас.

edit: хаха, ај евети и одмене, мирисни малце
d9c54fb776188a25d27fb11984a77cab.jpg

Абе оф леле, реков дека промената е во тоа што се бесплатни за средношко...

чекај малце, во процес на откажување на цигари беше ти, забораив јас.
11 ден :D

Криза проштевајте ова е исто како у пмс да си цело време.

малу оф топик.

малу оф топик.
Ќе ти проштеваме под еден услов.
Признај дека те мана носталгија за периодот од '93 до '98 па реши да ги откажеш цигарите за да го осетиш филингот од тогашната финансиска криза во вистинска смисла на зборот. хаха

:D

малу оф топик.
golema poddrska otkazi gi cigarite ,mozesh ,ti si hrabra i reshitelna ,so cvrst karakter ,a za da se otkazesh od pushenje cigari samo toa ti treba :zelba i istrajnost ,koga mozev jas ,mozesh i ti ,veruvaj
jas shtotuku proslaviv 14 meseci ,i toa voopshto ne sum zapalila ,mozesh i ti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom