Знаете ли да се настрвите?

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
McdonaldsPomfritV.jpg

tequilasunrise.jpg

belchohristovcom116.jpg

Купувате различни слатки во слаткарница и девојката ви вика
-Дај да пробам малку од твојата
-Си имаш твоја,јади ја.
-Ама малку само да ја пробам твојата.
Знам дека бремена жена не чини да ја настрвиш а да не и купиш,а дете машко ако те гледа да јадеш а не му дадеш да проба "Ќе му паднело"
Сликите што ги ставив на почеток ги бирав по мој вкус што не значи дека е ист со вашиот,а целта ми беше малце да ве настрвам.Дали ви се случувало да излезете до продавница само зашто ви се пријало ете да речеме БАНАНИ?
Има една личност што ја познавам и понекогаш на шала ќе речам"Ахх како ми се пријадоа смоки сега со пивцево":)Во следнот момент ја гледам како излага да купи смоки зашто сум и направил"лиги":)
Да се разбереме не е лакомост,СТРВ Е:)

И мене ми се допаѓа твојот избор на храна што си ја ставил.
Уф уф ми се пријадоа комипирчиња со коковче.
Мене секогаш ми се случува кога ќе излеземе со дечкото ама баш секогаш во неговиот сендвич да има повеќе компирчиња,или да си одбере поубава слатка,па "Ај те молам дај ми да пробам,твоето ми изгледа поубаво".И да си кажам ова не е лакомост.
Докажано правило е гладен да не се оди во продавница.Таму и тоа што не ти се јаде ќе го купиш од самото тоа што си гладен,а не што ќе ти се јаде.Секогаш се стрвам.:toe:

Ne me strvite be, che go pukam!

Jas koga ke se nastrvam, za strv sum palel kola noke od Skopje do Kumanovo, Veles, cak i do Ohrid da odam!

демнач ТЕ МРЗАМ!!! Со сликиве ми отвори толкав апетит шо можам сè тоа сосе форумов да го изедам. А тоа не е малце...

Ми се има случено, и тоа не еднаш, да отидам до продавница и по јаки дождови за да си купам нешто шо ете ми се пријало во моментот.
Стрвен сум, што да правам. Јадењето (благото посебно) ми е ептен слаба страна.

Се стрвам по некогаш ама шо да праам, тоа е :)
Ама сепак, карактер сум, ако кажам не и не :) Лесно можам да ги игнорирам моите желби.

Ne me strvite be, che go pukam!

Jas koga ke se nastrvam, za strv sum palel kola noke od Skopje do Kumanovo, Veles, cak i do Ohrid da odam!
Во Охрид по пастрмка ли си идел:)

демнач ТЕ МРЗАМ!!! Со сликиве ми отвори толкав апетит шо можам сè тоа сосе форумов да го изедам. А тоа не е малце...

Ми се има случено, и тоа не еднаш, да отидам до продавница и по јаки дождови за да си купам нешто шо ете ми се пријало во моментот.
Стрвен сум, што да правам. Јадењето (благото посебно) ми е ептен слаба страна.
Ахам за Милка со карамела мммммм:pos2:

Контрамерки: Use the force, Luke, и замисли си како јадеш барут суви компири, коктел со 10 лажици шеќер во него и жилаво мрсно ладно пиле. Контрамерка за темава, контрамерка за сликите на демнач. :)

Аууу страшна работа кога ќе намислам нешто:uvo: мислам дека ако не го купам и пробам ќе се разболам....Најстрвното суштество што постои, се плашам да помислам што би ми се случувало кога ќе бидам бремена........:pipi:

Контрамерки: Use the force, Luke, и замисли си како јадеш барут суви компири, коктел со 10 лажици шеќер во него и жилаво мрсно ладно пиле. Контрамерка за темава, контрамерка за сликите на демнач. :)
Во право си триглицериди,зголемен шеќер:)
Се е во потствеста:pos2:
Нема ни воопшто слики?Каде гледате слики:toe:
Ме насмеа:)

80 % од животот сум стрвна.
Пример, одам на роденден, и има нели, грицки, си зобам цела вечер и се е ок. Си одиме накај дома, во 4 по полноќ и една од колешките вика, ај на бурек. Буре во стомакот, ајт, на четврт пица.
Друг момент. Од ручек, красен, масен најубав на свет (риба и компир салата, за мене вистинско божество), отидов кај другарка на кафе. Ја затекнав среде јадење најобична кајгана со сирење.
И морав да кснам залак. Ми се смееше.
Стално ми доаѓа така.:kesa:
Се прашувам што ли ќе биде со мене кога ќе бидам трудна! :pipi:

Сега читав теми по форумиве за МекДоналдс и Седмица и неверојатно се настрвив. :lut:
Не знам дали ќе издржам до наредниот викенд да не изедам ништо од наведениве сендвичари. :D
Ај од Седмица и онака немам јадено со години, ама за Мек... :zlo:

Да, знам да се настрвам. Најтрагичното е што секогаш се настрвувам од моментот кога ќе се одлучам да држам диета. :tapp: И таман ќе речам, ааа почнувам да слабеам, не бе брате ќе земе некој ќе јаде пред мене нешто така сочно и така убаво и не можам и јас се настрвувам.
Иииии да. Кога сум во ПМС; тогаш ко што знам да се настрвам - никогаш. Значи мислам што и да ми покажеш ќе ми се пријаде, макар што и не сум којзнае колку по јадењето. :pipi:

ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ леле леле каква тема зачнавте , аман Демнач имај милост, туку ајд сеа празници се движат па ке има фазла нешто по асталиве,ама послемски ооооооооо тешки камења ке мкнеме оди симни после :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom