Знаци за крај на врска

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Да, али остај го сам да му текне да ти се јави во денот. Мрзиме мрчење од типот „утре да ми се јавиш ок?“, “утре вети ми дека ќе бидеме подолго“... :)

еве бе го остаив денес, и ме разбуди:icon_mad:
ебате среќата:pos::pos:

Иначе знак за крај на врска може да бидат само безвезните караници, буквално барање причина за кавга во се и сешто... Уствари, неможе да се објасни бе. Едноставно - се чувствува кога се ближи крај на врската.

Не за џабе се рекло, крајот го краси делото....а и сите романси имаат хепи енд....зашто да не е крај:)?

Vo 99% od vrskite sto sum gi imala znaev uste na pocetok deka imaat kraj. Samo vo tie 1% se zalazuvav deka gresam...

ThA-BiTcH напиша:
Доколку прерасне во сериозна врска, мислам дека и работите треба да бидат посериозни.....:)

Тоа не е сериозност, мачнина е.. абе млади сме, да живееме треба бе еј!

Сериозност е брак..

ништо од горенаведените не ми е знак дека врската не иде,напротив тоа се само минливи фази...единствен знак дека врската не е ко порано е ако ОН престане да покажува интерес за мене,е тоа немора да го каже, се осеќа само по себе...или па ако се збафта со друга,и тоа е знак дека веќе не му е до мене:)

ThA-BiTcH напиша:
Доколку прерасне во сериозна врска, мислам дека и работите треба да бидат посериозни.....:)
колку можеме да бидеме ние сериозни на овие год???
не ти треба сериозност:ne:,веруј ми:)има време за тоа у брак

- koga se karame za gluposti
- koga baram nacini da go odlozam izleguvanjeto
- koga veke baknuvanjeto ne go opisuvam kako najubavo na svet
- koga ne sakam da mu se javam
- koga veke ne mislam deka e najdobroto nesto sto mi se
sluclo
- koga nemozam da gi podnesam negovite maani
- koga ne mi se interesni mnogu raboti koi sme gi pravele porano i sum bila voodusevena od niv
- koga bez griza na sovest prakam poraki na drugi tipovi

ITN
[Едитирано од FortunE: Те молам обиди се да не пишуваш со болдирани букви, освен ако сакаш да потенцираш нешто, а и големината на буквите убаво е да е нормална]

Кога ќе ми каже/ќе и кажам "...види, ај да не више"...

Импулсивно станува. од расположението во некој момент..нема знаци, ниту пак сум се мачел да ги толкувам.
Во принцип најчесто раскинувањето е поради тоа што брзо ми здосадуваат работите, со тоа и девојките.
Секогаш барам нешто ново да правам, друга девојка да имам.
Принципот ми е, проект за работа и девојка не смеат да бидат траат подолго од еден месец.
Ако траат подолго губам интерес, проектот останува незавршен, девојката несреќна.:)

Кога осекаш дека досагаш, кога нема милост и срдачност. Осекаш дека гнавиш .

ThA-BiTcH во право си за симптомите. Се осеќаа и во мојата врска, и денес конечно пукна...

и мене ми е мн јасно кога партнерот ќе почне да збори а мене ми се смачува значи више знам дека не чуствувам ништо за нејзе

Дивајн напиша:
... а во меѓувреме, дали ќе ми фати око некој друг или не свеедно е ... кај бившиот не се враќам:)

a ako ti dojde gusto a vo meguvreme ne ti se zasvigal drug ne bi se obratila kaj bivsiot za usluga?

koj se plasi od volkot los?

kraj e koga ke slusnes "pa dooooobro" nekolku pati po red za tvoite predlozi.

koj se plasi od volkot los?

Едноставно нешто од внатре ти кажува дека е крај

“Љубовта е како песна, а секоја песна има крај“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom