Значење на прстените на рака!

• Креатор на темата Креатор на темата SayWhaat!?
  • Време на започнување Време на започнување
Me интересира што значи прстен на кур?
Онака, ме фаќа мерак, па да не излезе да значи дека сум премногу емотивен или не премногу верен, па да се заебам.

Зависи.. Има мажи што носат прстен за да си ја зацврстат титулата на сељак.

Aко ставил бижутерија од кај бугарите - да. Ако носи злато поскапо од твоите годишни приходи,тешко да е селјак. Селјак може да го нарече само оној кој сака да е како него, а не може, па глуми лудило дека се крајно непотребни работи во животот и подобро со скинати фармерки него златни ланци и прстени на рака.
--- надополнето: 29 мај 2012 во 17:16 ---
Me интересира што значи прстен на кур?
Онака, ме фаќа мерак, па да не излезе да значи дека сум премногу емотивен или не премногу верен, па да се заебам.

Прстен на кур значи дека имаш екстремно мало куре, па ти го собрало низ прстенот.

Па машко да носи прстен е селско...оние што ги гледаш по 15-16 години што мислат дека се мангупи или па ставиле прстен на палец и го вртат 3саати ко у стил видете ме имам прстен...

Доколку има некој што го носат како бурма или им е мерак да си носат прстен а да не се фураат со него е океј според мене :)

Чисто естетска работа кој како љуби, како тетоважи и присови итн.
Јас имав 4 а пред скоро 3 недели ми се изгубени...мадафакер :гомце:

Јас носам на безименко (не сум знаела дека вака се вика) неколку години. Ми е многу драг подарок и никогаш нема да го симнам од рака. Значел верност, си го има правото значење:X3:

Прстен Ал Капоне
Долг нокт на малиот прст
Бела чорапа
Виолетови пантолони
Окер летно палто
Волнена блуза со мотиви од олимпијадата во 1984
Качкет
Три запалки со натписи на нив како Златно меанче, Златно буренце, Кај Злате.
Златен заб.
Чевла мокасина
Пенкало
Чечкалица во кутија цигари

Ова е само дел од опремата што треба да ја поседува секој боем кој држи до себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom