Змија у центар!

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување
Некој си не го знам ја.Можеби случаен минувач.Ја сотрел.Па се собрало народ ја глеале.
Па не требале да гледаат, требало да му помогнат на човекот ќе ја победеле за 3 минути, а не само да навиваат.

Па не требале да гледаат, требало да му помогнат на човекот ќе ја победеле за 3 минути, а не само да навиваат.

А тоа тешко.
Знаеш дека сме познати како сеирџиски народ.
Сите само да гледаат и после да зборат,никој да му текне да помогне.:)

Вие пак играте ку*от со темиве а? (=

Иначе и во Тетово имаше змија пред некое време

Aбе јас можев во еден потег да ја скинам ама интересно ми беше да ја мачам зошто ќе ги изапеше децата :baeh:

А тоа тешко.
Знаеш дека сме познати како сеирџиски народ.
Сите само да гледаат и после да зборат,никој да му текне да помогне.:)
Барем требале да снимаат можда ќе ја ставиме сцената у некое филмче. :vozbud:

Добро де, голема работа... Не сме на Марс па да ве чуди ако има змија.
Се дешава. Лошо е игуана ако видиш.

Де кажете дали да отворам тема поради тоа што кај нас у маало секое лето се отепуваат околу 5 змии?:jaj:
Него ме интересира......
А од полиција дојдоа?
Направија записник?
Кој е главниот осомничен?
Ќе има обдукција?
Брза помош дојде?
Веднаш е умрета или ја однеле на интензивна нега?
Машка или женска била?
Фамилија имала?
Кирца гледам ти си нај запознат со случајов па ако сакаш одговори ми
Позз:helou:

Мајка ми доаѓа од арбота сеа вика да видиш шо змиј а утепа доле пред зграда поточно у центар шо беше шарк сеа не знам дали е.
Змијава како што вели татко ми била смок и била долга метар и пол и излегла од некоја грмушка.Змијата ја фатил некој и се борел со неа цели 10 минути.Па шо е сеа ова дали оваа е од некој донесена или...

Аман бре цели 10 мин се борел некојси... :nesvest:
абе јас за 2 мин ќе ја средев зш мене не ме викнале :helou:

БАЈ Д ВЕЈ, каде е змијата сега ?

Аман бре цели 10 мин се борел некојси... :nesvest:
абе јас за 2 мин ќе ја средев зш мене не ме викнале :helou:

БАЈ Д ВЕЈ, каде е змијата сега ?
Немаше спас опасно беше..... и да погинеш колку можеш ќе се спасеш:toe:
По се изгледа на обдукција:toe:

Ја точно не знам ништо ама змијава мавање мавање не може да умре мрдала мрдала.
И ај се кладам дека не можете да ја средите за 10 минути.Нема да се приближите и не се прајте херои нешто.
Сеа ако мислите дека е непотребна темава онете и клуч.

Му дадовте ли барем медал на тој што ја утепа змијата(смокот или што било таму..:)) и дај земи да ја сликаш озбилна е работава :helou::helou:

Добро бе луѓе,зашто секогаш кога некој ќе отвори тема мора да мрчите,мора да ја исмејавате темата.

Не е толку секојдневно да се појави змија во центар и човекот сакал да го сподели тоа на форум,не мора одма сите да се направат фраери и да му викаат “е бравос сеа“.

Аман!

Добро бе луѓе,зашто секогаш кога некој ќе отвори тема мора да мрчите,мора да ја исмејавате темата.

Не е толку секојдневно да се појави змија во центар и човекот сакал да го сподели тоа на форум,не мора одма сите да се направат фраери и да му викаат “е бравос сеа“.

Аман!
Де бе ти па шо се нервираш сеа.. ти да не се бореше со змијата цели 10 минути:)? Признај ако си ти де нема да те зафркаваме ќе ти дадеме медал. :smir:

Де бе, за една змија. Летово во Ѓорче секојдневно се жалеа луѓето од змии поради изградбата на обиколницата. Им ги размдраа дувлата па се шетаа по дворовите.
Добро што моите ја косат често тревата во двор:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom