Па не требале да гледаат, требало да му помогнат на човекот ќе ја победеле за 3 минути, а не само да навиваат.Некој си не го знам ја.Можеби случаен минувач.Ја сотрел.Па се собрало народ ја глеале.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не требале да гледаат, требало да му помогнат на човекот ќе ја победеле за 3 минути, а не само да навиваат.Некој си не го знам ја.Можеби случаен минувач.Ја сотрел.Па се собрало народ ја глеале.
Па не требале да гледаат, требало да му помогнат на човекот ќе ја победеле за 3 минути, а не само да навиваат.
Aбе јас можев во еден потег да ја скинам ама интересно ми беше да ја мачам зошто ќе ги изапеше децата :baeh:Па не требале да гледаат, требало да му помогнат на човекот ќе ја победеле за 3 минути, а не само да навиваат.
Барем требале да снимаат можда ќе ја ставиме сцената у некое филмче.А тоа тешко.
Знаеш дека сме познати како сеирџиски народ.
Сите само да гледаат и после да зборат,никој да му текне да помогне.![]()
Мајка ми доаѓа од арбота сеа вика да видиш шо змиј а утепа доле пред зграда поточно у центар шо беше шарк сеа не знам дали е.
Змијава како што вели татко ми била смок и била долга метар и пол и излегла од некоја грмушка.Змијата ја фатил некој и се борел со неа цели 10 минути.Па шо е сеа ова дали оваа е од некој донесена или...
Немаше спас опасно беше..... и да погинеш колку можеш ќе се спасешАман бре цели 10 мин се борел некојси... :nesvest:
абе јас за 2 мин ќе ја средев зш мене не ме викнале :helou:
БАЈ Д ВЕЈ, каде е змијата сега ?
Де бе ти па шо се нервираш сеа.. ти да не се бореше со змијата цели 10 минутиДобро бе луѓе,зашто секогаш кога некој ќе отвори тема мора да мрчите,мора да ја исмејавате темата.
Не е толку секојдневно да се појави змија во центар и човекот сакал да го сподели тоа на форум,не мора одма сите да се направат фраери и да му викаат “е бравос сеа“.
Аман!