zlato

Член од
2 април 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
itno mi treba sovet...
ova ne e zafrkancija tuka seriozno rabotite stojat taka kako sto ke gi izlozam...
od sigurni izvori imam informacii deka na edno a mozebi i dve mesta(vtoroto ne e sigurno)postoi zakopano zlato.te zlatni moneti od turskata imperija..ne stanuva zbor za ogromna kolicina tuku nekade od 10 do 15 kilogrami.
megutoa lokacijata e takva sto e nevozmozno da bidat izvadeni bez da se privlece golemo vnimanie,lokacijata e vo urbana sredina te grad.imam nekoi informacii deka ako gi prijavam na vlastite pa tie gi izvadat i mene mi sleduva nekoj procent od najdenoto.
ona sto mi treba poblizu da go znam e kade mozam da prijavam
kako da go storam toa dali so advokat.i kolkav procent mi sleduva..
i dali tamu kade sto ke prijavam ke moram da objasnuvam od kade mi se informaciite deka tamu ima nesto zakopano

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе бидеш најголемиот будала ако пријавиш :)

T

Tetro

Гостин
vajat erp i zlatnata kokoska :)
Kako toa znaes kaj e zlatoto i si siguren a ne znaes kako da go soberes i baras nekoj da ti pomogne so sovet, i ako nema zlato tamu posle so prajme? Pisi mi pp, ako sakas soveti od postar.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
А ако не пријавиш спремај се за вториот дел од акцијата фаланга.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
:) zar uste ima tursko zlato???? pak nekoja zaebancija.....tie sto go ostavile ..............veke skoro vek se mrtvi...da ne ima nekoj mokj da komunicira so duhovi???:)

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Јас од извори поврзани со ископ на злато имам слушнато дека Македонија е невиден златен рудник на турски монети (петолирки и дволирки)
Само нема кој да ги најде.. :smir:

Г

Господ

Гостин
Си се чул со Док Холидеј во последно време?

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
300-450 илјади еура.. солдино... Заеби држава.. пробај сам да го ископаш ако можеш.. Инаку ДБК има посебен сектор за културно наследство така да пази да не ти ја најдат IP адресата па да мора да кажеш кае и што е..

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
iznajmi od srbija detektori... proveri tocno dali ima i ako ima lesno e da se iskopa.. ke podelis nekoj % so lugjeto so ke te krijat...

P

Peaceful Anger

Гостин
Ако е стварно ова шо збориш да не им кажуваш пошо лешпери се тие се ке ти земат... иди навечер или било кое време коа нема многу луѓе и заврши си работа... и не ќе да е паметно шо бараш совети по форуми

Kajgana Shop

На врв Bottom