Злато, сребро или бижутерија?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Злато, сребро или бижутерија?

• Вкупно гласачи
    305
До пред некое време слаба точка ми беше златото!
Стално ме реметеа за тоа...демек ќе ме истепале за да ме ограбат:):)
Бев пренатрупана..али сега на негово место дојде бижутеријата!
Не излагам од дома без ланче,менѓуши алки прстени!
Ја обожавам..најдобар моден додаток во моментов!
Не ја изоставив ни додека бев на плажа!

zlato ne nosam,srebro cat-pat, ako imam nekoja nova alka ili prsten4e..najcesto nosam bizuterija!

Повеќе бижутерија но сум носела и злато...Рулз :)

Жолто или бело, само да е злато. :ojea:
Мислам, носам нормално жолто, а не од тие ептен жолтите. :icon_mrgr

Чат пат бело злато знам да опнам,чат пат сребро,ама највеќе бижутерија си носам па највеќе ми одговора и на годините :) A жолто злато никако одбивно ми е незнам зш :)

Nosam sekakov nakit.

Bacinela stil.

Злато имам секогаш на мене, златно ланче и златен прстен секогаш, но зависи од облеката може и бижутерија, а сребро не носам!

Nosam srebro bidejki nemozam da nosam bizuterija, dobivam alergii,a bidejki treba da biram pomegu srebro i zlato , nosam srebro ili belo zlato ako sum vo moznost.

Ne nosam nisto zlatno iako bi nosel nekoe lance ili narakvica ama sega za sega imam samo srebreno.Bizuterija ne nosam,imav edna narakvica ama se skina i od togas nemam kupeno druga.

Не носам накит скоро никогаш. Едноставно не ми се допаѓа. Злато ми е одбивно, некако “теткинско“, едноставно не сакам да го гледам на себе. :) Сребро не ни имам нешто многу, бижутерија е... Што знам, океј е, ама не е мој стил, претпоставувам. Не сакам накит. Единствен накит што го имам на себе е пирсот. Ако спаѓа во накит воопшто :)

Mrazam zlato, nekako mi e poveke za povozrasni tetki:) Jas si nosam i obozavam bizuterija.

порано многу се китев со бижутерии, прстени имав скоро на секој прст ама сега веќе не. Сега поретко, најчесто за излегвење ставам или некоја белегзија доколку ми одговарат со нешто шо носам, а злато и сребро одамна не носам, се осеќам ко теткица :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom