Злато, сребро или бижутерија?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Злато, сребро или бижутерија?

• Вкупно гласачи
    305
сребро само!... златото е многу сељачко, во стил гледајте колку пари имам итн.. а бижутерија.. хмм .. машко сум, па така да незнам што би спаѓало овде...

повеке сакам бижутерија...поубава ми е...злато не сакам единствено злато сто носам ми е прстенчето

Се носам, зависи од прилика и што повеќе ми одговара спрема облеката.
Злато највеќе го сакам, али и најретко носам. Некогаш знам да се накитам онака од мерак и после година дена да не го видам.

...злато кад тад..глупо е...осим некое прстен4е ...бужутерија претерано имам ...ама не сум луда по тоа...не ставам мн :toe: ..ама увек морам да купим...ако некое ми се допадне морам да го имам....а сребро мн сакам....моментално носим две сребрени лан4иња со крст на мене..едно со каменчиња..( не са нападни =) )...па затоа гласав за сребро =)

Имам доста накит но ретко го носам само кога ке ми текне некогаш.А имам од се по нешто и злато и бужутерија.Единствена работа што секогаш ја носам е златното прстенче.

ааа обожавам бижутерија и многу имам и сакам да носам посено обетки....

Злато само носам, ланчиња, обетки, медали:). Некако не ми прави мерак среброто, а бижутерија не практикувам бидејќи мразам да се китам како новогодишна елка. Едноставноста владее.

многу накит не сакам да носам ама понекогаш носам бижутерија а обожавам да носам понегогаш и накит од бело злато бидејки тогаш се чуствувам некако поинако и поотмено

Сребро не носам,Злато на некоја премногу свечена пригода значи свадба,кршетвка итн. ,а бижутерија ми е секојдневие да носам

Бижутерија и злато :vozbud:сребро не носам :toe::toe:

Најубавата тема.Злато ретко носам,повеќе носев кога бев малечка златни обетчиња,златна белезица.. Али сега сум најголем обожавател на бижутерија.Секоја недела морам да си купам некаква бижутерија.Подобра е за правење комбинации за излегување навечер.Шо знам,не можи секој да си дозволи да има толку злато за носење,а и не е за секоја прилика.Омилен дел од бижутеријата ми се обетките.Ќе ја цитирам Ева Херцегова:ми се допаѓаат обетките поради начинот на кој што висат.Ѓерданот вели "види јас сум богата" а обетките те прават пошармантна.

Злато носам бижутерија и сребро не носам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom