Златна бубамара за он.нет.мк

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Добро луѓе, од каде ни право да се подналутуваме за не/добивање на „престижната“ награда? Се дружиме со Ранко? Не. Спонзори сме? Не. Чоекот на кого милува ќе дава награди. Баш си се негови.

Abe fakt e deka Kajgana e popopularna od ON.NET, trebase barem da ja nominiraat. A to so nekoe glasanje se pravi ili aj na nekoj mu teknalo pa ke pra i sto saka?

divine напиша:
По муабетов сватив дека не била номинирана Кајгана ... ем ај рајт? Ако е така, што ве чуди што победил Он.Нет ... :star: :)
Погрешно си сфатила, муабетот е што нема номинирани. :-)

On.net e najpopularna web strana fakt e toa sea sekoj ide tamu Trendo da go cita ama ako imase nagrada NajForum tuka kajgana nema konkurencija :):):)

Aceva напиша:
Добро луѓе, од каде ни право да се подналутуваме за не/добивање на „престижната“ награда? Се дружиме со Ранко? Не. Спонзори сме? Не. Чоекот на кого милува ќе дава награди. Баш си се негови.

Taka e.Sakame nagrada? Aj godinava da gi podruzime malku Bubamarci,pa ke vidime na slednata dodela "cija majka crna volna prede?" a?aaa??? :)

Бибика, ти да го дружиш Ранкота. Ја го сакам форумов и све би направила шо треба, ама ова би било ту мач.

Договорен настап имаше Трендо на церемонијата, така да и Он Нет не можеше а да не се здобие со бубамарата. Најпосетен е сајтот башка, што е право право.

јузер напиша:
Договорен настап имаше Трендо на церемонијата, така да и Он Нет не можеше а да не се здобие со бубамарата. Најпосетен е сајтот башка, што е право право.
Јузер, кога ќе ми поминеш на гости, да правиме по едно кафе и да ти покажам некои факти..? :kafe:

Aceva напиша:
Егзактли. Уф, што ни требаше да ја исклучуваме репутацијата. :wink:

јузер напиша:
Јузер пишал тука не ми се веруа! :) Јузер дека си бе ти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom