Зимски Олимписки Игри - Сочи 2014 | генерална дискусија |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Лондон беше промоција за новиот светски поредок,илуминатите и масоните ....Посебно тоа со огромните кукли што беа како фетуси и со светлата и со се околу ВТФ ?????o_O Морбидности до јаја. Поише ми личеше на сатански ритуал него на отварање олимпијада.
Рускава бајка супер беше со девојчето и со отварањето на стадионот во средина за дефилето на натпреварувачите и толку видов... :(
БТВ има на нет снимка од отварањево или единствена надеж ми е утре у 8 сабајле да гледам !?!?
П.С. има група на форумов за хокеј во Сочи ??

Овие па со илуминативе :facepalm:

Муабетот е дека на отварањето у Лондон ништо немаше поврзано со олмпијада. Доктори кај шо лечат болни у кревети,џиновски фетус,тоа со столбовите некој пагански ритуал,музика некоја за наркомани у криза,светлата бетер од дискотека o_O !!!!!! Ништо нормално. А тебе ако ти е нормално на светски настан кралицата да лечи комплекси тогаш ок :oops:
У Сочи едино ме замисли со олимписките кругови што се отвараа ,каде што "aмеричкиот" не се отвори ....http://www.mkd.mk/sport/drugi-sport...o-sochi-kiks-ili-ruska-poraka-za-amerika-foto А

Лондон беше промоција за новиот светски поредок,илуминатите и масоните ....Посебно тоа со огромните кукли што беа како фетуси и со светлата и со се околу ВТФ ?????o_O Морбидности до јаја. Поише ми личеше на сатански ритуал него на отварање олимпијада.
Рускава бајка супер беше со девојчето и со отварањето на стадионот во средина за дефилето на натпреварувачите и толку видов... :(
БТВ има на нет снимка од отварањево или единствена надеж ми е утре у 8 сабајле да гледам !?!?
П.С. има група на форумов за хокеј во Сочи ??

Браво за МРТ која што вовела ваков сервис, ова само кај скандинавските национални телевизии досега го иам сретнато. Нешто добро од нив, во последно. :)

http://play.mrt.com.mk/play/8480/2014

1557721_10151939357588861_1441052281_n.jpg

Котсенбург од САД го освои првото злато на ЗОИ во Сочи, во дисциплината Сноуборд слоупстајл.
slopstyle.JPG

Kotsenburg ne zasluzi zlato , no si imaat lobi grupa Amerika vo sudiskata komisija , a posebno glasovite na Mills sudijkata od Amerika bea nevideno pristrasni.

Гледајте сега како Норвежанките ќе ги покосат 3те медали. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom