Жолт Крст на врата

• Креатор на темата Креатор на темата AnDoN
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 јуни 2007
Мислења
84
Поени од реакции
4
Дали некој може да ми каже што е симболиката на крстот кој се црта на влезната врата ?

Ај сликај па да видиме што чудо е тоа :cool:

Дали некој може да ми каже што е симболиката на крстот кој се црта на влезната врата ?
а на ветробранско стакло ? ... не само кај нас, кога бев 2006 во Драч , на 15 август за Богородица кога изнадојдоа од Тирана коли се со крстови на ретровизори на шофершајбни...

Ќе излези баба рога од гробот и ќе те запали на клада.

Дека ќе патуваш за Шведска.
20131127-svedska.png

Уметнички проект, до вчера цртаа на плоштад, сега почнале и по врати. Што ти е уметност.

Те одбрале да бидеш малтешки витез,жолтиот крст значи дека си влезен во топ 10.Ако после недела дена видиш црвен крст и кокиче на исто место примен си,обично овој временски период се подновуваат со нови членови,кокичето е симбол на нов почеток,со среќа.:нинџ:

Ako e obicen krstot neznam sto bi znacelo toa, a ako ti nacrtale kukast krst e toa znaci deka si primen vo nekoj konc-logor ... :aplauz:(y):ROFLMAO:
Ustvari mi tekna sigurno e nekoja masonska ujdurma, you are the chosen-one :icon_mrgr::bravobe:

Без разлика што точно означува, и која е пораката, јас ова би го третирал како непријателски акт и би бил многу претпазлив у иднина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom