Животот е тркало

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Локација
Erusalim
Сте се нашле ли во ситуација кога се во животот ви пошло од рака добра работа.
Одлична врска едноставно се тоа да биде идеално, за по некој грешка (погрешен потег ) во животот сето тоа да помине во вода.
Се да се изгуби.
Па повторно да почнете од почеток .
пишете за своите искуства од ваква природа .

Животот е коцка.

тркало е......или газиш или те гази..........

Не се сеќавам кога последен пат се ми одело од рака... Џст сивоќа... Ако збориме за денови е тогаш да... Има денови кога владеам :)

Има периоди кога ми оди, ама има периоди кога сум на дно, и добро е тоа. Секое допирање дно ми е нова лекција. Затоа кога ќе се искачам пак нагоре, не ги повторувам некои грешки.

Ups & downs, smiles & frowns:)
Немора ни да има грешен потег, sometimes fortune has enough of you for the day :)

тркало е......или газиш или те гази..........

Се додека не ступнеш на грчко поле добро е :icon_lol:.

Не верувам дека има некој што постојано оди само напред, сите ние сме up and down...

- нико незна шта га чека дан шта носи
свако јутро доноси нам траг у коси
доба прошла и будуќа слика иста
све што сија и не мора да заблиста
ОДИСЕЈА.........одисеја...
живот то је само нова ОДИСЕЈА.....

Нема совршен живот има само совршени денови. И да тркало е. Еднаш си горе еднаш си долу. Битно е времето кога си долу да целиш напред.

За мене е важно само здравјето да не ми одкаже,за другото ама баш ми е гале.Без се се може ама без здравје...
Така да ако ти си добро и тие окулу тебе се добро,биди сигурен дека ништо не ти тргнало наопаку.

Ако барав одговор што е животот, ќе отворев на фејсбук и ќе читав статуси од тинејџерки...
но затоа дојде на форум да читаш
Се додека не ступнеш на грчко поле добро е:icon_lol:.

Не верувам дека има некој што постојано оди само напред, сите ние сме up and down...
кога тогаш :)

Значи, до сега имаме
1) Тркало
2) Коцка
3) Бонбоњера

Ја викам дека е
4) Река

се тече, се се менува.

Ако барав одговор што е животот, ќе отворев на фејсбук и ќе читав статуси од тинејџерки...
why so serious ?
Не чини да си толку паметен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom