Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Ако Бог е се, тогаш и јас сум Бог. Ако јас сум Бог, тогаш викам дека твојот живот без мене е ништо. Ако ако твојот живот без мене е ништо, тогаш животот не ти вреди. А ако не ти вреди животот...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не само животот туку и смртта без бог е бесмислена, да не беше бог, по смртта сите ќе одевме не исто место заедно со неверниците, крадците СДСМовците, грците...
а комунисти и фашисти ќе одат у пакао?Ај сега и политика и националност замеша, а ако си толку побожен не си тој кој треба да им суди на СДСМОВЦИТЕ и грците кај треба да одат...со твојата омраза и ти ќе одиш со нив таму под мишка фатен...позз
а комунисти и фашисти ќе одат у пакао?
Значи можно е сепак грци, сдсмовци, католици, јевреји, навивачи на барса, фашисти, убијци, протестанти, црнци шо му се клањаат на тотеми, хомосексуалци, јапанци, ванземљани, панкери, комунисти, банкари, правници, партизани, ороспии, ... да одат во пекол оти не го почитваат бог а тој многу ги сака и ради тоа ќе ги стави на вечни маки во оган болка патња страдање!Не сум јас таа која треба да каже дали ќе одат или не срцка,тоа е ПОСАО на друг...од кај да знам јас каде ќе одат? немам натприродни сили однапред да знам![]()
Значи можно е сепак грци, сдсмовци, католици, јевреји, навивачи на барса, фашисти, убијци, протестанти, црнци шо му се клањаат на тотеми, хомосексуалци, јапанци, ванземљани, панкери, комунисти, банкари, правници, партизани, ороспии, ... да одат во пекол оти не го почитваат бог а тој многу ги сака и ради тоа ќе ги стави на вечни маки во оган болка патња страдање!