Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.007
Пред да ја договориш купопродажбата ќе те затворат.Предлог, купуваш камион на старо, купуваш 2-3 тона ТНТ од Битпазар и го залетуваш камионот во поранешна ЦК во момент кога има седница.
Ем екстремно, ем народот ќе те памти по добро.
Дисклејмер: Бидејќи читаат од МеВеРе, да си кажам дека ова јас не сум го напишал, некој ми го хакнал профилот.
Бога ми и јас би го направил истото,ама прво ќе влетам во собрание кога сите 120 пратеници(не сум сигурен),се внатре за гласање за зголемување на нивните плати па ќе го активирам ТНТ то

Зимата - зимување , летото - летување . Другите месеци шетња низ цела европа , поточно кај што можеме да одиме ние македонците . Маме им јебем британска , верувам дека и на умирање да им кажам дека сум нема да ми дадат виза ) Специјално застанување во Амстердам , нормално . Секој маж знае зошто . И секој тревољубар исто .
. Вака можи да филозофираме сите али кога иди ваков момент се би дале за да се спасиме. Лично кај мене и така и така го терам секој ден во крајност, секоја секунда се трошам до крај и би фурал максимално, а ако осетам дека вистина ќе одам под земја дури и би размислил да го исчистам светот од оние кои ми праеле срања на секој чекор и тоа со кеф. Тогаш нема кој да ми суди и ниту пак ми е гајле што ќе јадат за мене после тоа, ќе гледам да помианм наједноставно без фрлање пари и купување на лажна надеж со лагите кои ги нудат на секој чекор дека може да ме излечат.