- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Правеа де - кога беа на власт :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Macedalien напиша:Чекај чекај : ја ноу хев бизнис од Форум и Фокус оти имам попаметна работа за читање :wink:
А за манипулацијата на тие сметки со фотошоп : ептен проѕирна работа e и затоа секој ќе ти каже дека написите врска немаат
На крај - ова што го цитирав не е од мене : прочитај поубаво и ќе сфатиш кој е авторот...
Јавниот обвинител Александар Прчевски има тајни сметки во швајцарските банки. Сега тврди „Форум”. Идентично на она што го објави „Фокус” за Црвенковски и Костов.
Macedalien напиша:Па да - имам бар доблест да го признаам тоа бидејќи 5 години македонски весник неам фатено у рака. А ти читаш New York (Financial) Times? :raz:
А ти читаше правилно?Јавниот обвинител Александар Прчевски има тајни сметки во швајцарските банки. Сега тврди „Форум”. Идентично на она што го објави „Фокус” за Црвенковски и Костов.
phoenix напиша:Ја објаснивте варијантата која тврди дека написот е лага. Втората варијанта е вистина...
А што ако написите се вистинити ? Прашање до сите...
Mandrak напиша:Написот, барем оној во Фокус јасно завршува со прашалник„?“ во заглавието. Ако не ти е јасно што значи овој интерпункциски знак на крајот на заглавие од напис, консултирај некого.