Жито Лукс стана срање!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Жито лукс имат само добри лиснати ама пакувани замрзнати за дома сам да си ги испечеш :poss: баш прееска за првпат купив.. и пак ке си купам :poss:

Еј колку се изнервирав кога дознав дека не ги произведуваат тие глувчињата што беа:uvo:
Леле леле срце ме заболе.:nesum:
Колку само ги обожавав:toe:

neam jadeno co zito luks sigurno pojke od 8-9 meseci :besilka:

Не сум јадела во Жито Лукс од времето кога ни носеа ужинки од таму, од прво до четврто одделение. :) Се сеќавам дека беше 340 денари месечно, а на вкусот за жал, не можам да се сетам. :)

Кога сакам да јадам нешто лиснато, купувам или од Вегера (најубави затворени пици) или од Фурна, едно место во Чаир (убедливо највкусни банички и солени стапчиња:)).

Кој го врти Жито Лукс, да не им беше лебот, ќе пропаднеа досега сто пати.:)

PSYtisfaction напиша:
Не сум јадела во Жито Лукс од времето кога ни носеа ужинки од таму, од прво до четврто одделение. :) Се сеќавам дека беше 340 денари месечно, а на вкусот за жал, не можам да се сетам. :)

Кога сакам да јадам нешто лиснато, купувам или од Вегера (најубави затворени пици) или од Фурна, едно место во Чаир (убедливо највкусни банички и солени стапчиња:)).

Кој го врти Жито Лукс, да не им беше лебот, ќе пропаднеа досега сто пати.:)

Епа тука е финтата...НЕМАА ВКУС! ја ги криев по ранци за да не ги јадам...ама еднаш една другарка ми зари нож во грб и ме истаста па морав пред учителката да зимам два- три залака:nesum:

иначе јас од жито лукс јадам само штрудла со вишна мислам беше..убаво е тоа...ако не е загорена ептен:):):)

Хаха не сум бил сам гледам дека сите ги криеле ужинките од жито лукс.Па како да не ги криеш бре тоа не е за луѓе, а не тераа да се запишуваме на тие списоци м.и.е. нивна иначе за тие што им го фалат лебот ај гитла леб ли е тоа купи го сабајле во 8 и поручек накај 16 нож не го сече.ДА МОЖАМ БИ ГИ ЗАТВОРИЛ!!!!

pearl напиша:
Неам поим дали сакс или не, одамна не сум јадела таму. Ама знам дека ден денес уште ги сањам тие панцеротите што ги јадев на времето. Ги правеа само во еден огранок на ЖЛ, во другите нивни продавници ги немам сретнато. Онаа што беше веднаш до Дом на Градежници, мислам дека веќе не постои. Ама панцеротите, мммм, уф, уф, дури и сега лиги ми потекоа :)

Да, да, да, панцеротите им беа закон. Ги јадев во оној огранок што неодамна го затворија, во ГТЦ на ќошето што гледа накај Жена парк. Мх, мх, мх, со кашкавалче. Ремек-дело. И се` уште одговорно тврдам дека бурекот во Жито лукс е најдобар во свет. Од лебовите, сосема солиден е оној жолтиот пченкарен со семки и црниот комбиниран, исто така со семки. Останатото, за жал, е гола вода.

само глувчињата им вредеа ама веќе не ни ги произведуваат јбг
ама лиснатото им е крај, катастрофа...онака влагам во жито лукс на рекорд што е тоа и гледам само лиснато, па тоа ли ќе ме нахрани бе ццц

Затоа ќе одиш отспротива во Вегера и ќе се најадеш тамам!
Најубави јадења!

Стварно еј ! Жито Лукс ти е срање невидено...Плаќаш 25 , или колку и да беше за пирошка...Ја глеаш си викаш ајде ќе зеам.Кога Оп лапнуваш ваздух. Цените се Пренафукани...

Тапа работи има у жито лукс и не е како што бил порано!

Како што знам Шит'о Лукс си беше тапа уште од на времето кога најдов пластична лента долга 5-10 см во една од нивните банички ли што им беа. + тоа се што припремаа беше Срање (со големо С да се знае кој е Шит) невидено. Веќе еднаш распадната работа продадена на друг газда, како и да е ни тогаш ни сега не чини. Од тогаш имам само еднаш купено нешто пак од Шит'о Лукс и само толку.

bas pred nekoj den jadev na rekord marmalatka bese okolu 20.00 i vika svesa e taa da pred saat vreme je pravevme i koga probav kamenja tvrda od tamu veke nikat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom