ficdogg
221b
Толку е таен планов што на кајгана го открија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има големи шанси да било 62 степени , само и да е толку на вести сигурно нема да кажат дека е 62 бидејќи ќе треба да прогласат вондредна состојба и да не се работи погоре читам пост се мерело под сенка.
Најубаво да се става у фрижидер и ќе ти покаже реална температура или во некоја од канцеларииве на владата до климата да е претежно .Тоа е точно дека се мере под сенка не си упатен во тие работи изгледа![]()
Објасни погоре Ацид ти тоа што те мрзи да читаш постови е друга работа .не ми е јасно зашто темава е тука отворена ...
Извини на работа сум, цел ден на компјутер, имам проблеми со видот, ќе може со линк да ми посочиш каде е точно постот на acid, не го приметив додека детално ги анализирав сите постови, почнувајки секако, од почетниот.Објасни погоре Ацид ти тоа што те мрзи да читаш постови е друга работа .
http://forum.kajgana.com/threads/Же...еројатни-60-степени.69089/page-2#post-5952367Извини на работа сум, цел ден на компјутер, имам проблеми со видот, ќе може со линк да ми посочиш каде е точно постот на acid, не го приметив додека детално ги анализирав сите постови, почнувајки секако, од почетниот.
Извини уште еднаш.![]()
Најубаво да се става у фрижидер и ќе ти покаже реална температура или во некоја од канцеларииве на владата до климата да е претежно .
Добро пријателе ти ако се возиш со кола ја идам пеш и не носам чадор за сонце со мене така да мене сонцето диретно ме гори затоа треба да се мери и на сонце .Мере се на сенка бидејќи ја мерат температурата на воздухот, а ако се ставе на сонце ке се загрева термометарот и нема да бидат прецизни податоците. Вчера околу 1 саато термометарот во колата покажуваше надворешна температура 44C во штип а тоа е скоро како на сонце бидејќи сензорот е на горната страна од ретровизорот.