Женски... што кога е помлад?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не би ми сметало да е една до две години помал од мене.. а за повеќе би се подразмислила

Разликата во годините би била чудна само во почетокот,а покасно тоа нема ни да се заприметува.
Многу побитни се разбира другите работи во една врска,а посебно во бракот.
Има постари машки што се однесуваат толку несериозно што дури ќе се запрашаш дали навистина имаат толку години.
Многу е интересно што секогаш ама баш секогаш тинејџерките секогаш сакаат постаро машко а помалите машки сакаат постара т.е како што викаат они "поискусна "девојка.
--- надополнето: 19 декември 2011 во 23:54 ---

женските имаат една: одбери помладо машко, и онака никогаш не созреваат
сеа на темата: како што кажа членот над мене

сум идела со помлад од мене 4 години.се зачудив колку назадни сфаќања има,а млад

Никад не сум излегла со помал, секогаш или мое годиште или постар... хммм, незнам како би било, вреди да се проба некад :P

И онака мажите подоцна созреваат од жените па уште и помал да е.... убиство :tapp:

Мислам дека се јадат 2 до 3 години разлика, ама сепак важна е и зрелоста.

Џенифер Лопез знае зошто помлад хахах .
Знаете како викаат ?
Таа знае а тој може =искуството на жената плус јакоста на помладиот маж !
Жената е како вино колку е постара толку е послатка !

И онака мажите подоцна созреваат од жените па уште и помал да е.... убиство :tapp:

Да бе, а жените кога ќе созреат пукаат како зрели тикви :icon_lol:

Џенифер Лопез знае зошто помлад хахах .
Знаете како викаат ?
Таа знае а тој може =искуството на жената плус јакоста на помладиот маж !
Жената е како вино колку е постара толку е послатка !
Која јакост бе пријателе , снагата која што трае и трае и трае дури цели 12,5 минути со се предигра ?
Ама кога си младо мислиш кујзнае што си напраил, ај нема везе сите некогаш сме биле такви :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom